Szerintetek mi lenne a magyar politikusok legvalószínűbb foglalkozása, ha képességeikhez, tudásukhoz és tehetségükhöz mértem kellett volna szakmát választaniuk?
Továbbá milyen munkakörben tudnátok elképzelni őket alkatuk, megjelenésük, stílusuk stb. alapján?
Tolvajt, rablót stb. ha lehet senki ne írja...
Gyurcsány:szektavezér
Orbán: sörhasán sört tartó, tv előtt a meccsen üvöltöző panelproli
TömjénZsóti: bkv ellenőr
Széles a skála. 2010-2014 között asszem volt olyan fideszes képviselő akinek autószerelő volt a szakmája.
A 2 véglet: Néemth Szilárd aka. Rezsi Démon: Kidobónak tudnám elképzelni valahol a 9. kerületben. :D [Nem vagyok pesti szóval ha az nem elég getto akkor elnézést. :D]
A másik véglet pedig azok akik a civil szférából kerültek a politika világába és ott el is értek valamit. Tudom is én mint pl Volner János vagy pl anno Morvai, vagy pl fidesz színekben Navracsics.
Sok pártban vannak amúgy tök értékes emberek akik tényleg tanultak, értenek ahhoz amit csinálnak csak hát nem feltétlenül ők vezetik az adott pártot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!