Bácsfi boglárka Diána elvégezte a vallástörténész szakot? Mi a végzettsége? Mi a foglalkozása?
Én Bácsfi boglárka Diánát még a politikai botránya előtt ismertem a Zenit TV-ből. Ott tartott ősmagyar előadásokat az őstörténetünkről, Szumér, szíriuszi eredetünkről. Akkor azt mondta, hogy ő összehasonlítő vallástörténész. A botrányai alatt megtudtam, hogy még nem végzett akkor.
Most Avantra néven tart előadásokat és ugyanezt a vezérfonalat folytatja https://www.youtube.com/watch?v=8H_b9UlIA3s Az érdekelne csak, hogy elvégezte-e a szakot azóta illetve mi a foglalkozása, amikor nem előadásokat tart? Ugyanúgy a szakmában tanít?
Jó kérdés,lehet,hogy elvégezte,de ez az ELTE-nek nem túl nagy dicsőség,így nyilván nem reklámozza.
Az kizárt,hogy bármilyen komoly iskolában tanítson,mert az előadásai tömény hazugságok és kiforgatott féligazságok.
Ő abból él,hogy behülyít pár százezer embert a meséivel és ők eltartják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!