Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bácsfi boglárka Diána elvégezt...

Bácsfi boglárka Diána elvégezte a vallástörténész szakot? Mi a végzettsége? Mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Én Bácsfi boglárka Diánát még a politikai botránya előtt ismertem a Zenit TV-ből. Ott tartott ősmagyar előadásokat az őstörténetünkről, Szumér, szíriuszi eredetünkről. Akkor azt mondta, hogy ő összehasonlítő vallástörténész. A botrányai alatt megtudtam, hogy még nem végzett akkor.

Most Avantra néven tart előadásokat és ugyanezt a vezérfonalat folytatja https://www.youtube.com/watch?v=8H_b9UlIA3s Az érdekelne csak, hogy elvégezte-e a szakot azóta illetve mi a foglalkozása, amikor nem előadásokat tart? Ugyanúgy a szakmában tanít?

2017. aug. 6. 18:42
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy én valójában gnosztikus vagyok-e. Engem az érdekel Avantra elvégezte a szakot vagy nem és hogy mit dolgozik jelenleg milyen kutatáson.
2017. aug. 21. 20:34
 12/36 anonim ***** válasza:
34%
Mert nincs kanonizálva. Épp ez a lényege.
2017. aug. 21. 20:37
 13/36 anonim ***** válasza:
10%
Azt amúgy nem árulod el mit kezdenél ezzel az információval?
2017. aug. 21. 20:38
 14/36 A kérdező kommentje:
Mit lehet vele kezdeni ? Semmit. Érdekel, hogy mint képzett ember állítja ezeket vagy mint sarlatán, ennyi az egész. Meg hogy most mit kutat hivatalosan is foglalkozik-e valamivel és mit ért el
2017. aug. 21. 20:42
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
Á értem, akkor valamiről olyasmit állít ami neked nem pászol. Én nem ismerem az életútját de az előadásaiban emlegeti a végzettségét és az egyetemi tanulmányait. Na most, hogy meg is van a papírja végül azt ki tudja. De őszintén szólva nem hiszem, hogy ennyire komolyan kellene venni az egészet. A tudásanyaga abban a témában ami engem érdekelt, ami a gnózis, meg van az biztos végzettség ide vagy oda. Amit személyes véleményként hozzáfűz azzal meg úgy vagyok meghallgatom, de ha nem hiszem sem kezdek el rá haragudni, minek. Lehet, hogy neked is így kellene hozzáállni.
2017. aug. 21. 20:52
 16/36 anonim ***** válasza:
53%
Én is így gondolom. Ha a tudása megvan leszarom a papírt. Sőt sok olyan papíros ember van akinek nulla a tudása. Bár szerintem megvan neki.
2017. aug. 21. 20:56
 17/36 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem te is Soros berenc vagy
2017. aug. 22. 00:55
 18/36 A kérdező kommentje:
Vajon elvégezte a vallástörténész szakot? Mi a végzettsége? Mi a foglalkozása?
2017. okt. 10. 13:22
 19/36 anonim ***** válasza:
64%

#14 "Érdekel, hogy mint képzett ember állítja ezeket vagy mint sarlatán, ennyi az egész."

Mi van ha elvégezte ?

Attól még beszélhet a kincstári anyagól teljesen eltérően is.

És ha nem végezte el?

Attól még lehet egy nagyon hiteles és felkészült történész.

Ha neked a papír számít, akkor baj lehet...

Egyébként próbáld ki.

Általában megnevezi a forrásait. Ellenőrizd le, hogy valóban azt mondja amit a forrás.

Innen kezdve már azon múlik, hogy a forrást hogyan értelmezi ő, és hogy hogyan értelmezed te...

2017. okt. 10. 15:09
 20/36 A kérdező kommentje:
Ne viccelj ! Ha nem végezte el nem is rendelkezik ismeretekkel, valódi tudással. A tudás próbája ugyanis a vizsga, amire adják az oklevelet.
2017. okt. 30. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!