Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bácsfi boglárka Diána elvégezt...

Bácsfi boglárka Diána elvégezte a vallástörténész szakot? Mi a végzettsége? Mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Én Bácsfi boglárka Diánát még a politikai botránya előtt ismertem a Zenit TV-ből. Ott tartott ősmagyar előadásokat az őstörténetünkről, Szumér, szíriuszi eredetünkről. Akkor azt mondta, hogy ő összehasonlítő vallástörténész. A botrányai alatt megtudtam, hogy még nem végzett akkor.

Most Avantra néven tart előadásokat és ugyanezt a vezérfonalat folytatja https://www.youtube.com/watch?v=8H_b9UlIA3s Az érdekelne csak, hogy elvégezte-e a szakot azóta illetve mi a foglalkozása, amikor nem előadásokat tart? Ugyanúgy a szakmában tanít?

2017. aug. 6. 18:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
75%
Őt magát kell megkérdezni.
2020. aug. 20. 23:12
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
Én személyesen is ismertem, valóban járt filozófia szakra is az ELTÉ-re. 2003- őszén együtt ültünk egy elsős filozófia órán, Steiger Kornél tartotta, ókori filozófia volt a téma. Ő idősesbb volt , mint mi, hozzá tudott szólni Steiger professzor előadásaihoz. Bár nem szeretem a külső utáni itélkezéstm ő számmora mégis kivételesen fura volt külsőleg. Mindig hófehérre vakolta az arcát valami félresikerült alapozóval, maszkulin volt a megjelenése, a hangja, a fekete ruhái - bakancsa, a viselkedése és a ruházatához egyáltalán nem illő, izléstelen csillogó gyöngyös kinai hajcsattok voltak a hajában. Szinte soha nem jegyzem meg valakinek a külső megjelenését és nem is alkotok róla véleményt, de ő a kivéteelek közé tartozott valamiért. Számomra nagyon izléstelen volt . Esténként gyakran láttam az általam punknak vagy hungaristának feltételezett haverjaival (bakancs, katonai hátizsák) az ELTE BTK campuson, egszer valamilyen találkozó szervezéséről beszélgettek . Egy évvel később a TV-ben láttam viszont. (Én akkor már másik egyetemre jártam, váltottam, szóval nem követtem tovább az ELTÉs pályafutását.)Nagyon meglepődtünk, hogy mit is jelentett valójában az ő szervezkedése.
2020. szept. 3. 08:20
 33/36 anonim ***** válasza:
75%
Útkeresés a köbön. Nem találta a helyét, izléstelenül öltözött, fura nézeteket hangoztatott.
2020. szept. 3. 22:34
 34/36 anonim válasza:
Nincsen még neki meg.
2021. jún. 6. 14:38
 35/36 anonim válasza:
Meg van neki! :D :) :) :D
2021. jún. 19. 12:18
 36/36 anonim ***** válasza:
75%

"Általában megnevezi a forrásait. Ellenőrizd le, hogy valóban azt mondja amit a forrás.

Innen kezdve már azon múlik, hogy a forrást hogyan értelmezi ő, és hogy hogyan értelmezed te..."

Na én ezt egyszer megcsináltam a Nag Hammádi-i leletekkel. Felmentem a weboldalra, ahol fent van a teljes Tripartite Tractate angol nyelven (Ő maga is erre a weboldalra hivatkozott az előadás közben és ajánlotta, hogy nézzük meg magunk.) És egyszerűen HAZUDOTT. Nem ferdített, HAZUDOTT. Konkrét történetekről mesélt a szövegből, amikről érintőlegesen se szerepelt semmi a szövegből. Mindemellett ilyenek nyomott mellé, hogy "most az eredeti ógörögről fordítok fejben..." miköben a szöveg kopt nyelven íródott és nem ógörögül. :D

Tiniként nagy rajongója voltam egyébként, szinte minden online elérhető előadását láttam, de rá kellett jönnöm, hogy sarlatán. A fantasy könyveit azért élveztem.

2022. márc. 8. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!