Sokan a ballib sajtó manipulált hírei (hatása) miatt hőbörögnek a munkatörvény módosítás miatt?
A környezetemben lévő emberek, akik a nagyon hangosan beszélnek a munkatörvény még be nem vezetett javaslatáról, szó szerint semmit nem tudnak róla.
Valamit olvastak az egyik propaganda ballib hírben, és azóta folyamatosan csak skandálják az ott leírt Fidesz szapuló sablont.
A háttérből finanszírozott ballib sajtó ezzel akarja megalapozni a 2022-es választásokat?
Bár a levegőbe eresztgeted a hazugságaidat, magamra veszem lévén én szóltam bele a témába nem más.
Akkor kezdheted, állj neki és sorold miben is hazudtam!
Bár láthatólag csekély értelemmel rendelkezel, de megpróbálom elmagyarázni neked: vegyészmérnök vagyok. Mivel ez a végzettségem, ez is maradok életem végéig. Ez nem egy betegség, hogy majd elmúlik.
Ezzel a végzettségemmel most nem mérnökként, hanem tanárként dolgozok és tanítok. Sikerült megérteni vagy neked túl bonyolult volt?
Várom a felsorolást amiben leírod mikor és miben is hazudtam!
Takács Zs5 szerintem nem kell egy értelmes vita közben erre a szintre lesüllyedni, akinek nincsen érdemi hozzászólása azt egyszerűen ignoràlni kell szerintem.
Amúgy tanárként kifejezetten érdekelne a véleményed, hogy szerinted miért nem indokolt emelni a vetítési alapot.
" szerinted miért nem indokolt emelni a vetítési alapot."
Honnan veszed, hogy szerintem nem indokolt?
"Honnan veszed, hogy szerintem nem indokolt?"
Mivel semmilyen véleményt nem nyilvánítottál, ezért úgy gondoltam, hogy jó ez így szerinted.
Nyilvánítottam véleményt. A kérdésről és a vitában megjelent dolgokról. Leírtam.
És nem, a "vetítési alapról" nem mondtam véleményt. Ahogyan a fókavadászatról, a hidegfúzióról vagy a favágók kedvenc cipőmárkájáról sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!