Ha most dönthetne vagy módosíthatná ki kire szavazna most?
ez valójában három esetre kérdezés egyben.
1990-ben akik szavaztak kire szavaztak, és most kire szavaznának, ha visszapörgethetnék az időt. Illetve akik még nem szavaztak akkor kire szavaztak volna ezen a lapon?
A következő hogy ha 2018-ban fordulat folytán megint csak ilyen szavazólap lenne kire szavaznátok rajta?
A harmadik pedig hogy ki kire voksolt 2014-ben és most hogy szavazna?
1990-ben nem szavaztam, mivel még meg sem születtem.
22 éves vagyok.
Ha szavazhattam volna akkor az MSZP-re vagy az SZDSZ-re szavaztam.
A legjobb ha ők együtt vannak.
2018-ban ugyanerre.
2014-ben a Baloldali Összefogásra szavaztam. Most is így szavaznék.
'90 - ben 15 éves voltam, aki ismeri a hozzászólásaimat annak meglepő lesz:
Az SzDSz - re szavaztam volna, a szüleim rájuk is szavaztak. Nehéz így válaszolni ma, a múlt ismeretében, talán a Kisgazdákra szavaznék ha ugyanazt a szavazólapot tennék elém és mindenáron szavazni kéne.
És ezzel félig válaszoltam a második kérdésre, '18 - ban is így szavaznék, Fidesz vagy Kisgazda - ha így nézne ki a szavazólap.
'18 - ban Jobbik, ha valami rossz irányba indulnak el, marad a Fidesz. Ha esetleg a MIÉP megerősödne és lenne esélye a parlamentbe bekerülni, akkor a MIÉP, '94, '98, 2002, 2006 rájuk szavaztam.
90-ben még nem szavazhattam, ha szavazhattam volna SZDSZ lett volna.
2014-ben az MSZP-re szavaztam, ma már az Együtt-re szavaznék helyettük.
Ha 2018-ban az 1990-es szavazólap lenne a lehetőség az MDF-re szavaznék.
90-ben nem szavazhattam még de a Kisgazdákra szavaztam volna. 94-ben is rájuk szavaztam volna, 98-ban valószínűleg a Fideszre.
2002-ben voltam első szavazó és azóta a Fideszre szavaztam. 2018-ban viszont nem megyek el. Baloldalira sosem szavaznék, de ehhez a mai kakihoz sem járulok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!