Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Médiacenzúra, gyermektelenségi...

Médiacenzúra, gyermektelenségi adó, hamburgeradó - mi jöhet még? E "remek" ötletek után látjátok már, kikre szavaztatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 14:33
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
27%

06-28 12:09

Persze, a naplopó, idorában segget töttyesztő szo.pósk.urva titkárnők és here fa.szik tartják el az országot. És a ti gyerekeitek lesznek a züllött drogosok, alkoholisták, hiszen a pénzharácsolástól le se sz.arjátok őket. Nem az lesz, hogy alacsony fizetésű, keveset adózó állampolgárok lesznek, hisz már 18 évesen megdöglenek az aranylövéstől, viszont a támogatást felszeditek utánuk (kösz Orbán, alanyi jogú csp), de legalább zsebpénzként jó lesz nekik drogra. Pontosan nekem, nekünk (melósoknak) kell a hátunkon vinni titeket, akik semmit sem tesznek a közösbe (munka által, egész napos herevere, p.inavakarás), de annál többet vesztek ki (a melós fizetésének 10-20x-át). Ti, akik sokat "tanultatok" (műdiploma, egyetemi füvespartyk), jó munkátok van (ld. fentebb, semmit se csináltok a protekciós helyeteken), és mostantól még adózni se nagyon fogtok (hála a polgári orbánfajzatotoknak), értetlenül nézitek, hogy mi az hogy gyerek, és ha nem a ti polgári pedigrés fajtiszta vérvonalatokból való, már koloncnak nézitek. És igenis ti vagytok a púp a mi hátunkon. nekünk kell megtermelni a ti havi többszázezres, milliós fizetéseteket, amiért a kisujjatokat se mozdítjátok. Ti tartjátok alacsonyan a fizetésünket, azért kell a hitel, és a ti manipulációitoknak köszönhetően dőlnek be azok. És nem kell az álszent "segítségetek", kedves Polgári Osztály, de egyszer még vissza fog lendülni az inga. Álljatok már le!

2010. júl. 3. 10:56
 52/56 anonim ***** válasza:

Ja, és még annyit, hogy érettebb társadalmakban (pl. Kanada), ahol nem ez a félfeudális-urambátyámos-gőgöspolgári mentalitás él, ugyanúgy megbecsülik a V A L Ó D I éstelmiségi munkát, mint a szakmunkát.

[link]

2010. júl. 3. 11:10
 53/56 anonim ***** válasza:
75%

06-28 14:31 vagyok

10:56!

Azért álljon már meg a gyászmenet!! Azért, mert jónéhány politikus és multicég vezetőjének/titkárának a fizetési és végkielégítési botrányaitól hangos a sajtó nehogy már te is általánosíts, hogy mi csak füveztünk az egyetemen és marha jól éreztük magunkat!!! Milyen műdiploma? Arra gondolsz, amikor a gazdag ficsúrnak megveszi az apukája, vagy az oktatás színvonalát kívánod kritizálni? Nem mindegy! Ugyanis előbbi nem minden egyetemistára vonatkozik, utóbbiról pedig NEM MI tehetünk!! Köszönd meg annak, aki bevezette a Bologna-rendszert...többek között...Én nem ítélem el a kétkezi munkát, tudod jól, hogy meg is védtem, és akinek a kommentedet írtad az tényleg egy hatalmas ba*rom, de nem kéne átcsúszni a másik végletbe!!

Maradjunk annyiban, hogy a te munkád ugyanolyan megerőltető fizikailag, mint amennyire a miénk szellemileg, és egy ország egyik megléte nélkül sem tud működni. A te gyereked tanárai is a t*küket vakarják és milliókat keresnek? Nem hiszem! És az orvosod? Ő sem hiszem, hogy úgy él, mint Marci Hevesen, pedig sokkal többet kellett tanulnia, mint bárkinek ebben az országban, és hadd közöljem veled: Igen! Az egyetemista néha füvezik (nem az összes!!!), de két füvezés között hajnalig tanul, és iszonyú keményen megdolgozik a diplomájáért. Természetesen nem minden szakon, de a jogi, orvosi, mérnöki, közgazdasági, pénzügyi szakokon igenis tiszteletreméltó munkát kell végezniük, amennyiben rendes jegyet akarnak! Aki nem így tesz, az pedig ne aggódj, hamar kihullik!

Még valami: aki a bankokban dolgozik, és a hitelek fölött dönt, majd végül az ő hibájából mennek tönkre a családok, nos azok is kemény - sokszor éjszakákba nyúló - munka árán dolgozzák ki azt a rendszert, és dolgozzák fel azt az adathalmot, ami végül elveszi a tetőt a fejed fölül. Ugyanez a politikusokra is vonatkozik: Gyurcsány egy r*hadék volt, de munka és gondolkodás nélkül nem lehet ilyen ravasz módon kijátszani egy országot! Itt nem arról van szó, hogy a semmire veszik fel a pénzt, hanem arról, hogy a CSALÁSRA és a kisember megszívatására veszik fel!!!

A hitelek pedig azért dőlnek be, mert(személyes tapasztalat) a konyhásnéninek sokkal fontosabb, hogy megvehesse a legújabb, legmenőbb, legdrágább telefont - természetesen részletre - mint az, hogy legalább ne 2 foga legyen, hanem műfogsora, vagy hogy megjavítassa a wc-t, esetleg normálisan egyen....Arról már nem is beszélve, amikor a paneltömbök parkolója tele van 4-5-6 milliós autókkal, nem egy esetben még BMW-kkel, Mercikkel is, a lakások közül pedig minden másodikban plazma TV van...

2010. júl. 4. 20:07
 54/56 anonim ***** válasza:

Persze, a stílus egyértelműen az idézett őstulokénak a parodizálása. Ha már ő megengedi magának hogy ócsárolja a munkásokat (cnc, sofőr stb.)... Írtam utána, hogy a fizikai és a VALÓDI értelmiségi munka egyaránt megbecsülésre méltó, ahogy ez az érettebb társadalmakban szokás... de sokan tényleg kettessel bukdácsolják végig az egyetemet, hogy addig se kelljen dolgozni. Utána meg a protekciós helyeiken nem csinálnak semmit. Olvastam kőkemény drogosok esettanulmányait (pl. gazdag budai polgári család, gyerek 14 éves kora óta ivott, 17 től füvezett, 20 tól kokózott is, apuci benyomta a bankba, elkúrta az ügyfelek pénzét, stb.), hát egy se az "alsóbb népréteg"-ből került ki.

Nekem azzal van bajom hogy a műdiplomásoknak nagy a pofájuk (pl. van egy semmitmondó kommunikáció szakos), és arra fel veri magát. Tapasztalatból mondom, hogy aki becsülettel tanulva (és még néha sem füvezve) jut el a diplomáig egy valódi, a társadalom számára hasznot jelentő szakon (pl. orvos, tanár, kutatómérnök...), azok nem szoktak elszállni maguktól, és ilyen stílust megengedni maguknak.

A tisztességes emberekkel lehet társadalmi kooperációt kialakítani, - és kell is - mert pl. ha az erőművi dolgozót nem műti meg az orvos, meghal, de ha ugyanez a dolgozó megnyomja az "OFF" gombot, kimegy a bankban az áram, az internet, és nem lesz mivel feldolgozni azt az adathalmot, amivel kirakhatnák az utcára. (Ez most egy nagyon sarkított és sz.ar példa, de a kölcsönös függést és tiszteletadást remélem szimbolizálja). :)

2010. júl. 4. 20:32
 55/56 anonim ***** válasza:
Én nem szavaztam senkire, tiszta maradt a lelkiismeretem.Már a választások előtt is az volt a véleményem,hogy egyik párt sem érdemel még egy X-et sem!Egyik kutya,másik eb!
2011. febr. 17. 08:28
 56/56 anonim ***** válasza:
10:56-os -nak igaza van!!
2011. febr. 17. 08:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!