Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a gyermektel...

Mi a véleményetek a gyermektelenségi adóról?

Figyelt kérdés
Szerintem butaság bár állítólag régen még a háború előtt volt amolyan "agglegény adó"de, én attól függetlenül szimplán hülyeségnek vélem.
2010. szept. 28. 13:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
attól függ mire költenék
2010. szept. 28. 13:42
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Hülyeség az egész. Orbán egyre jobban hasonlít Sztálinra. Először mindenféle hülyeséggel akarja tömni a fiatalok fejét, hogy ne menjenek el innen, a disznószarból jobb országokba, ahol remélhetőleg boldogabbak lehetnének, most meg ez a gyermektelenségi adó.
2010. szept. 28. 13:49
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
undorító dolog
2010. szept. 28. 13:52
 4/18 anonim ***** válasza:
6%

Nagyon helyes!

A magyarság létszámát fel kell ugrasztani hogy képes legyen vissza venni ősi jussát!

2010. szept. 28. 14:05
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

14:05

Fel ba*dmeg... (Elnézést, hogy így írtam, nem személyeskedés)

Nem adózik eleget a magyar? Miből nevelje fel egy-két ember azt a gyereket? Ha nincs miből, azt is megadóztatják. Gondolkozz már!

2010. szept. 28. 14:12
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
ösztönözni kéne a magyart a gyerekvállalásra, szerintem ebben nincs vita, de az is nyilvánvaló, hogy ezt nem adó formájában kéne!
2010. szept. 28. 14:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam róla..Azt mondják azért vezetnék be,mert a jövőben nem lesz senki aki adózzon,és nem fognak nyugdíjat kapni az akkori nyugdíjasok..Csak az a baj,hogy ez az adó nem menti meg az ország helyzetét..lehet,hogy rövid távon lenne értelme,de sem erkölcsileg sem más egyéb módon nem lehetne kivitelezni..Csak játszunk el egy kicsit a gondolattal..Mégis hogyan akarják bevezetni? Kiknek kéne fizetni? Vagy kiknek nem?

-aki meddő annak kéne?

- vagy mi van ha valaki szült már,de tragédia érte,és meghalt a gyermeke:annak is kell? hiszen akkor már nincs ott gyerek..

- Vagy mi van akkor ha egy nőnek van már gyermeke,de nem a jelenlegi férjétől..

- Mi van ha egy férfi és egy nő gyermektelen házasságban élnek,de a férfi azt mondja ű,hogy annyi nővel lefeküdt,hogy neki van valahol gyereke?

Sok kérdés felvetődik,de nem is ez a lényeg..Hanem az,hogy ez az adó a nőket tenyésztőnek nézi..A nők személyi jogait sérti..Elég felháborító,hogy egy törvény dönti el,hogy egy nő szüljön,mert ha nem akkor fizetnie kell érte..

Egyébként ez az adó csak felvetődött mint lehetőség,de még nincs elfogadva,és valahol mintha olvastam volna,hogy nem is fogadják el..

2010. szept. 28. 14:16
 8/18 anonim ***** válasza:
14%
Helyeslem.
2010. szept. 28. 14:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az evvel az adóval azt akarják elérni,hogy többen vállaljanak gyermeket akkor nem adót kéne bevezetni,hanem úgy emelni a fizetéseket,hogy nyugodtan merjen vállalni babát a házaspár,mert képesek felnevelni..

Meg az is kérdés,hogy az adót ki fizeti? A nő vagy a férfi?

Mert ha csak gyermektelen házaspároknak kéne,akkor senki nem fog esküdni..Akkor csak együtt élnek,és így már nem vonatkozik rájuk az adó..

Nem megoldható,így nem is rágom magam rajta...

2010. szept. 28. 14:21
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Még egy adóforma, amit a kisebbség nem fog fizetni, mert ők bezzeg tele vannak gyerekekkel...
2010. szept. 28. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!