Médiacenzúra, gyermektelenségi adó, hamburgeradó - mi jöhet még? E "remek" ötletek után látjátok már, kikre szavaztatok?
A bevándorlok nem fognak ide jönni csak a képzetlenek. (feketék , Arabok) a jol képzett indiaik meg kínaiak inkább az USA-ba kanadába nyugat európába és ausztráliába mennek.
A gyerek pedig azért kell , hogy legyen nyugdíj egészség ügy tb.
Persze nem kell gyereket vállalni de akkor magyarország meg fog halni. Ez van.
Hát engem most pontozzatok le, de nem fogok csak azért gyereket vállalni, mert a magyar nemzet ki fog halni...Nem jó dolog, szomorú, mert imádom a kultúránkat, de ha nincs pénz, AKKOR NINCS PÉNZ ÉS KÉSZ. Tervezek gyerekeket, DE csak és kizárólag akkor, ha van miből rendesen felnevelni őket, és én nem hajtok arra, amit egyszer egy öreg pap magyarázott nekem a metrón, hogy ahol nagy a szeretet, ott majd a Jóisten is segíteni fog, mert ugye be kell látnunk: ez manapság nem így működik! Inkább ne legyen gyerekem, minthogy felelőtlenül szüljek 8-at, és utána mind az utcára, vagy az árvaházba kerüljön, és bűnöző legyen, csak mert én meg akartam menteni a nemzetet, de nem volt miből...Ugye ti is egyetértetek vele, hogy inkább ne legyenek magyarok, mint hogy egy alja néppé váljon a nemzetünk, és az utódaink szégyent hozzanak az Óhazára...
Ez azonban csak az egyik érv. A másik az, hogy én az összes nemzetnél sokkal nagyobbra becsülöm a Földet, mert ha nincs Föld, nincs hol építeni se Magyarországot, se semmit. Márpedig a Föld túl van népesedve! 2-3 milliárd ember lenne az ideális, ehhez képest már közelítjük a 7 milliárdot...Ha az az ára a Föld megmenekülésének, hogy néhány kisebb nemzet szörnyen szomorú módon kihaljon, akkor legyen. Tragédia, de ez van. Bocs, de inkább az emberi faj meg az állatok és a növények maradjanak életben, mint a magyarok (és még jó pár szintén kihalófélben lévő kultúra).
Ja és van ám egy harmadik indokom is: kismillió olyan család vállal gyereket (és most nem csak a cigányokról beszélek), akik nem hogy egy gyerek, de még egy petúnia gondozására is alkalmatlanok, és az ilyen emberek csak még több alkalmatlant fognak felnevelni...hát ne bátorítsuk már az ilyen "kiszakadt a gumim", vagy "kő a családi pótlék", esetleg "mert a babák olyan kis cukik" típusú embereket!!!
Ezért tehát minden vágyam, hogy legyen gyerekem, de ez a vágyam csak akkor fog megvalósulni, ha lesz rendes állásom, és fix tető a fejem felett, és akkor is MAXIMUM 2 vagy 3...de inkább 2 gyerekem lesz. Persze én ezért mindent megteszek: tanulok rendesen, és építgetem az életemet, de nem érzem kötelességemnek, hogy gyereket szüljek!
U.i.: Azért mennek el a fiatalok, mert itt ellehetetlenítették az életüket!! Nem a fiatalokat kell hibáztatni, hanem az államot!
Két megjegyzés:
-nem kell 8 gyereket szülnöd elég a kettő is v. a 3 a mai átlag egy nőre 1,33 jut és ebben benne vannak azok is akik csak a csp miatt szülnek. Szerintem a magyar nők átlaga 1 alatt lehet. Szóval ne mond már hogy egy gyereket nem tudnának vállalni v. kettőt.
- A pénz nem kifogás mert nyugat európában sokkal magasabb az életszínvonal mégis csökken a népesség a bevándorlással együtt is. Ja és ott a nagy jólétben sem vállalnak 1,7-nél többet.
Milyen ostoba gondolat, hogy az ország miatt kell mindenáron gyereket vállalni! Ha nem tudsz enni adni neki, nincs időd odafigyelni tanul-e rendesen, akkor csak újabb munkanélkülit/bűnözőt engedtek ki a szárnyaitok alól, tényleg ez kell nekünk? Még egy (csomó) segélyekért kuncsorgó tanulatlan nyomoronc? Nincs még elég kolonc a hátunkon?
Lecarom a pontozásotokat!
20:55 vagyok. Na 21:18! Én is éppen ezt magyarázom, csak én sose tudtam tömören fogalmazni :D
Előtte szóló: Valóban vannak olyan nők, akiknek sikk gyermektelennek lenni, mert karrieristák, és ezért csökken a születések száma a jólét ellenére is, de tudod mit? Az,a ki nem érzi magában az annyi ösztönt ne is szüljön gyereket,mert borzalmas anya lesz, és ismét ott tartunk, hogy csak a nyomoroncok száma nő. A másik: igenis van olyan nő, akinek az az egyetlen gyerek is sok anyagilag!
"E "remek" ötletek után látjátok már, kikre szavaztatok?"
Igen, és a rengeteg komcsi (emeszpés és jobbikos változat) sírása-rívása csak még jobban mutatja, hogy jó úton jár a kormány. Minél kétségbeesettebben vinnyognak a baloldali elemek, annál világosabb, hogy a kormány azt a határozott jobboldali politikát folytatja, amit a szavazói elvártak tőle. Csak így tovább!
Jobbikos vagyok és támogatom a gyermektelenségi adót de nem lesz bevezetve.
" Milyen ostoba gondolat, hogy az ország miatt kell mindenáron gyereket vállalni! Ha nem tudsz enni adni neki, nincs időd odafigyelni tanul-e rendesen, akkor csak újabb munkanélkülit/bűnözőt engedtek ki a szárnyaitok alól, tényleg ez kell nekünk? Még egy (csomó) segélyekért kuncsorgó tanulatlan nyomoronc? Nincs még elég kolonc a hátunkon? "
Egy karrierista nő tudna vállalni 2 gyereket is.
"A másik: igenis van olyan nő, akinek az az egyetlen gyerek is sok anyagilag!
"
Nyugat európában sem vállalnak többet fog már fel. Nem a pénz az oka.
A hozzáállás a mentalitás.
Nekem 4 van mégsem keresek sokat.
1,33 agyerek/nő az iszonyatosan kevés. Hidd el még a mai szar magyarországon is simán lehetne hozni a 2,1,2 .
Ha a mentalitás is változna akkor már a 2,4-2,5 is simán jönne.
A pénz csak kifogás.
Valljuk be kényelmesebb az egy gyerek mint a kettő v. három.
Ismerősőm buszsofőr.
Neki is 4 van.
Pedig mi nem az elitt milliomosokhoz tartozunk.
Nézz utána mennyi az átlagkereset a sofőrőknél és a cnc programozóknál.
Aztán gondolkodj el azon , hogyan lehet 1,33 gyerek / nő magyarországon.
Kikérem magamnak!!!
Én cnc-s vagyok és a gyerekeim is tanulnak.
Egyedül a kislányom akar egyetemre menni. A többi mind szakmunkás lesz.
Szóval ha itt maradnak az országban akkor ők tartják majd el a segged.
Igazából semmi értelmeset nem tudtok arra mondani , hogy miért 1,33 gyerek jut egy nőre.
Az anyagi ok nem lehet mert én 4-et nevelek.
A kettő gyereket mindenki bevállahatná.
Szóval igazából csak rágfogjátok az anyagiakra , ennyi.
"Szóval ha itt maradnak az országban akkor ők tartják majd el a segged. "
ezt kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!