Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Médiacenzúra, gyermektelenségi...

Médiacenzúra, gyermektelenségi adó, hamburgeradó - mi jöhet még? E "remek" ötletek után látjátok már, kikre szavaztatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 14:33
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Valaki elmondaná mi az a hamburger adó?
2010. jún. 27. 15:08
 12/56 anonim ***** válasza:
75%
15.08, ha a gúgliba beírod, találsz rá valamit (én is elolvastam az egyik találatot ott, mielőtt válaszoltam a kérdésre).
2010. jún. 27. 15:14
 13/56 anonim ***** válasza:
45%
persze, most jön a nagy közhely, hogy a hagyományos ételek sem egészségesebbek a mekis hamburgereknél.....ha pl. csak azt nézed, hogy a pörköltben 100%-ban valódi hús van, akkor a sok zsír mellet is még mindig egészségesebb, mint egy hamburger húspogácsája a rengeteg mesterséges állományjavító, tartósító stb. stb. szerrel.szerintem tényleg néz egyszer utána, hogy mi is van benne egy ilyen hamburgerben, persze, hogy vannak kevésbé egészséges hagyományos ételek is, csak azért az egészségtelen összetevők mértéke egy-egy ételben nem mindegy.
2010. jún. 27. 15:18
 14/56 anonim ***** válasza:
10%
"nézZ egyszer utána," bocs (előző voltam)
2010. jún. 27. 15:20
 15/56 anonim ***** válasza:
53%
Hát emberek ezt akarta a többség.Ugye emékeztek erre?Ha tetszik ha nem el kell fogadni...
2010. jún. 27. 15:27
 16/56 anonim ***** válasza:
13%

Az nem gyerektelenségi adó ti marharépák, csak annyi, hogy a gyerekes családok nagyobb adókedvezményt kapnak, mint a gyerektelenek, ami logikus is, hiszen minél több a gyerek, annál több pénzre van szükség a család fenntartására!

A hamburgeradó pedig nem egy nagy marhaság, és mellesleg az összes onnan származó bevételt az egészségügyre akarják költeni. Mellesleg ez még csak nem is egy fideszes ötlete volt, de mindegy...

A média cenzúra alatt mit értesz pontosan? Mert erről még nem hallottam, és semmi értelmes cikket nem találtam google-ban. Viszont ha arról van szó, amit sejtek, akkor nem is lenne baj: nem árt egy kis cenzúra ide, lásd Mónika show, Joshi Barat, stb. típusú kibeszélő show-k BETILTÁSA. Egyébként nem a Jobbik akart durva média cenzúrát bevezetni??? Nem éppen a drágalátos primitív Vona Gábor mondta, hogy ha hatalomra kerül, felrobbantja a két nagy kereskedelmi TV székházát, felsózza a helyüket és egy emlékművel fogja jelezni, hogy így jár az, aki a magyart hülyének nézi/átmossa az agyát...??? (nem emlékszem a pontos szövegre, bocsi, de nagyjából így szólt.)

2010. jún. 27. 15:41
 17/56 anonim ***** válasza:
51%
Ez mindössze annyit bizonyít hogy a magyar többség ostoba ökör, vagy túl sokan adják felesért a szavazatuk. :)
2010. jún. 27. 15:50
 18/56 anonim ***** válasza:
87%
Gyermektelenségi adó?! Csak mert valaki nem felelőtlen, nem csinál kölköt albérletbe, az még jobban szopjaa a faaszt? Na ne már... Ebből elég! Ezzel is a cigók járnak jól.
2010. jún. 27. 16:02
 19/56 anonim ***** válasza:
91%
Olyan, hogy gyermektelenségi adó NEM lesz!!! A médiákban nem ártana egy kis cenzúra, mert tele van a hócipőm azzal, hogy pont a legjobb műsorok adása helyett van az ORTT büntetés helyett adásszünet, évek óta, nyári szünetben. Tessék megcenzúrázni az adásba kerülő műsorokat, és nincs betiltva 1 percre sem a műsorszolgáltatás. Jó példa, hogy most a régi Mónika show ismétlései mennek, és nem nézzük, de a nappaliban be van kapcsolva a tévé. A sok sípszóból tudjuk, milyen műsor megy. A hamburgeradóról meg az a szerény véleményem, hogy nem a csóró fiatalok ülnek be a mekibe. A ő pénztárcájuknak húzós az ár azért a 2-3 falatnyi hamburgerért.
2010. jún. 27. 16:04
 20/56 anonim ***** válasza:
68%
De hol vannak ilyenkor az Orbánjúgendek? A választások után úgy kellett őket arrébb rúgdalni és mindnek volt akkora pofája mint az ólajtó. Most meg elbujdostak?
2010. jún. 27. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!