Miért vagyok egyből lelibsizve, ha nem vagyok fideszes?
1. Én nem gondolom, hogy aki nem Fidesz-KDNP-szimpatizáns, az automatikusan “libsi”.
2. Az se baj, ha liberálisnak tartod magad, jogod van hozzá, viszont nekem meg ahhoz van jogom, hogy ne értsek egyet veled a politikai kérdések kb. 70%-ában.
3. Én viszont támogatom a kormánypártokat és a polgári oldalt és elvárom, hogy ezért meg engem ne érjen semmilyen sérelem. A valóság az, hogy amíg az ellenzékiek szabadon randalírozhatnak akár az online, akár a valós térben, közben rendőrökre köpködve és székházakat rongálva - büntetlenül, ezzel szemben ha valaki felvállalja jobboldaliságát, akkor egyből rátámad az agresszív kisebbség és semmibe veszi.
Élmény volt olvasni ahogy a fideszhívők levezették hogy a környezetükben mindenki 700 ezer nettót keres (és így szerintük ennyi az átlagos fizetés ma Magyarországon), miközben a nettó átlagbér 220-230 ezer körül van, a mediánbér pedig az átlagbér kb. 75%-a, tehát kb. nettó 170 ezer forint. Nem várom el agymosott fideszesektől, hogy megértsék ez mit jelent, ezért szájbarágva: a magyar emberek fele 170 ezret vagy kevesebbet visz haza. Nem tudom kit akartok becsapni a hazugságaitokkal.
A gyerekvállaláshoz: a CSOK azért rossz, mert a gyerekek UTÁN kapod a pénzt, de saját házra/lakásra már a gyerekek ELŐTT szükséged lenne. A CSOK a gazdag háromgyerekesek kitömése, és az építőipar, így a GDP mesterséges pumpálása, semmi más.
Na pontosan erről beszéltem. Megy a gyűlöletkeltés, a mocskolódás és a hőbörgés. Komolyan kérdezem, nem tűnt még fel, hogy ez a mentalitásotok segíti hatalomra négyévente 2/3-dal a polgári oldalt? Nem tűnt fel, hogy 2,8-3 millió ember elédedett a jobboldallal és támogatja a kormány politikát?
Tényleg azt gondoljátok, hogy ők kivétel nélkül megtévesztett emberek? :) Mert akkor az a szomorú hírem, hogy vastag szemüvegen át szemlélitek az országot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!