A fideszes kommentelők miért védig mai napig ilyen agresszíven a fideszt? Háromszor nyertek kétharmados többséggel, miért kell ennyire idegeskedni?
Miért idegeskedne egy fideszes?
Ti idegeskedtek, provokáltok, hazudoztok, a fideszes legfeljebb megválaszolja az agymenéseteket, ... halál nyugodtan, ahogy én is.
Még a pulzusom sem lett szaporább!:D
hát nem tudom, szerintem neked nagyon szelektív látásod van, mert én pont az ellenzéki embereket látom frusztráltnak és agresszívnak a kommentszekcióban.
nem ezen az oldalon, hanem úgy összességében látni ezt. ez az oldal csak egy porszem a magyar politikai vélemény nyilvánításban.
viszont azt is lássuk be, egyre nagyobb baromságokat hordanak össze az ellenzékiek, már-már paranoiás stílusban.
mindennaposak a mocskolódások, személyeskedések, ezt egy normális értékrenddel bíró ember sem tudja jó szemmel nézni, vagy szó nélkül hagyni.
függetlenül attól hogy melyik párttal szimpatizál az illető.
"Háromszor nyertek kétharmados többséggel, miért kell ennyire idegeskedni?"
Mert pengeélen táncol az egész hatalmuk, a másik pedig, hogy kizárólagosságra törekednek vagyis semmiféle ellenvéleményt nem fogadnak el.
Első igazat mond. Nem mindegyik Fidesz-fan teljesen zombi. Lehet ilyen mondatokat is hallani:
"hát de Gyurcsány alatt se volt sokkal jobb" /
"jó-jó a sorosozás kicsit baromság de a Fideszt legalább ismerjük, nem szavazunk ismeretlenre" /
"igaz hogy korruptak, de csináltak azért jó dolgokat is"
stb...
Kérdés hogy hol a határ? A nemzeti dohányboltoknál? Amikor a korábbi elveket homlokegyenest feladva Európa gonosz és Oroszország jó? A letelepedési kötvényeknél? Amikor a második magyar dollármilliárdos Mészáros Lőrinc? Amikor Vonát leb*zizzák, Demeter Mártának meg boldog karácsonyt kívánnak válasz helyett? A Sargentini-jelentésnél? Gruevszkinél?
Vagy nincs is határ, mert mindig fognak kifogásokat fognak találni hogy miért nem olyan rossz a Fidesz? Kb. olyan mint amikor egy nőt ver az alkesz férje, és azzal nyugtatja magát hogy "amikor kettesben vagyunk akkor tud rendes is lenni ám", vagy "nem az ő hibája, stresszes időszakot él át", vagy "ha eléggé szeretem tuti megváltozik", stb. Csak az a baj hogy nem fog megváltozni, sőt egyre rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!