Ha mostantól hazafias, keresztény, tisztességes, becsületes, leszek, mint egy rendes fideszes ember, akkor nagyobb megbecsülést kapok ezen az oldalon a kommentelők körében?
Én fideszes vagyok, és ez felülírja a helyesírásomat!
Hajrá FIDESZ!
Ne erőlködj, te ezt már eljátszottad!:D
Megjegyzem tisztességesnek, becsületesnek lenni elvileg az lenne mindenkinél a normális.
Kereszténynek nem kell lenned, ha egyébként tisztességes és becsületes vagy, a fene nem foglalkozik a felekezeti hovatartozásoddal.
A hazaszeretetét neked kell érezned, ezzel csak a saját életedet töltöd meg egy plusz tartalommal és az csak neked jó.
Nem erőlködök.
Rájöttem, hogy Orbán Viktor az egyetlen kiválasztott, és hatalmas politikai tehetséggel megáldott ember, aki képes vezetni a hazánkat!
Ő igaz magyar!
Te be vagy rúgva, vagy mi a franc van veled?
Egyre jobban eljátszod a "nagyon óhajtott" megbecsülést, mert totál idiótának állítod be magad.
Ez neked miért jó? Vagy már tényleg agyadra ment a sorozatos bukta?
Rájöttem hogy igazatok van, és egy tisztességes hazafias embernek, a fideszt kell támogatnia.
Már az is baj, hogy meggyőztetek engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!