Jól hallom, hogy ebben a fideszes, keresztény, templomba járó, nemzeti, becsületes, propagandista műsorban, 06:40-nél azokat a nőket cikizik, akik anyagi helyzetük miatt csak 1 gyereket tudtak vállalni?
Ez jó vicc, komolyan. Én még olyat nem nagyon hallottam, hogy normális dolgozó emberek azt mondanák, hogy nem számít a jövedelem, pénz, csak a nemzet a fennmaradásáért szülök gyereket.
Amúgy, ha ennyire nem fontos a pénz, akkor a jelenlegi családtámogatási rendszerben, miért nem egyenlően részesül minden gyerek?
Bele hallgattam az adott részbe amit írtál. AZtán ott abba is hagytam.
Foggalmam sincs ki ez az ember(nem politizálok, csak olvasom a híreket, tv-t nem nézek).
De nekem olyan benyomást tesz aki otthon elvárja hogy asszony mindent megtegyen, és még dolgozzon is, ö meg max pár pofont oszt a gyerekeknek mikor már nagyon idegesítí öt...
Mindenki annyi gyereket vállajon amennyit a kapcsolatuk elbír.
È akiket ismerek egy gyerekeseket szinte mind azért nem vállalt két gyereket, mert a párkapcsolatuk nem elég erös hozzá. Egy rakat érvet hoznak fel miért nem, de tudom, ha a gyerek kirepül akkor külön utakon mennek tovább...
Azok a hozzászólások, bazz. :D
Meneküljetek ebből az országból.
Érdekes, hogy szerinte a pénz miatt csak egy gyereket vállaló nem követendő példa, mert ő ismert olyat, aki mélyszegénységben egyedül neveli a két gyerekét. Mit akar ezzel mondani? Hogy a két gyerekes anyuka előre látta, hogy majd meghal a férje, és ő, a hős anya, mégis bevállalt kettőt is, úgy, hogy azt is látta előre, hogy a halott férj miatti kieső kereset miatt ráadásul még mélyszegénységben is fognak élni? Nyilván nem így tervezte ő se.
De amúgy ja, azért van itt Magyarországon is hagyománya a mélyszegénysége szülésnek. Tudjuk, milyen az.
A video es az alatta levo kommentek is mutatjak milyen melyen van ma az orszag. Gyomorforgato amit a kormanykozeli media sokszor csinal.
Csak egy kis olvasni valo. Itt is mutatjak a kommentek milyen is a magyar kereszteny, konzervativ hozzaallas. “Felkotni azokat akik tudatosan nem akarnak gyereket.”
Olvad el a kommenteket,utolsó,és rájössz.
Több tucat lájk ilyen kommentekre,hogy "gyerekneveléshez nem kell pénz",és hasonlók.
Meg "adóztassanak meg mindenkit,akinek nincs gyereke,ha betegségből adódóan,akkor is".
Ők csak szaporodnak,mint a nyulak,de hogy ki tartja el ezt a sok tudatlant,akik szerint a gyereknevelés nem pénz kérdése,de mindenkit megadóztatnának,akinek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!