Paks 2-ről miért nem kérdeztek meg a magyar népet?
Gyakorlatilag fű alatt eldöntötték h kötnek egy paktumot ami több évtizedre eladósítja az országot, és miután ők már nem lesznek, mossák kezeket....
Na meg nem is írtak ki pályázatot, hogy más is palyazhasson.
22-es John McClane drága barátom. A 21-es kommentemre beírtad a háromszoros árat, miközben azt írtam, hogy és akkor mi van ha 3szoros az ár, miközben a fizetésük meg többszörös. Ez is csak a szelektív olvasást bizonyítja. Amit akartok azt kiszedtek egy szövegből, akár környezetéből is. Ugyanezt csinálja a fidesz is.
Arról nem is beszélve, hogy (ha jól rémlik valaki már írta korábban), hogy nálunk mesterségesen alacsonyan van tartva az energia ára a rezsicsökkentéssel és úgy, hogy a fizetések 4-5 vagy többször magasabbak Németországban mint itthon, az energia ára csak 3szorosa az itteninek. És akkor egyesek éljeneznek, hogy dejólélünk...
#31:
Ha fideszes lennék, most dagadna a mellem a hasonlattól :D
"22-es John McClane drága barátom. A 21-es kommentemre beírtad a háromszoros árat, miközben azt írtam, hogy és akkor mi van ha 3szoros az ár, miközben a fizetésük meg többszörös."
Tisztában vagyok vele, hogy az ő fizetésük többszörös, ahogy azzal is, hogy a miénk nem. Azzal is tisztában vagyok, hogy a rezsicsökkentés egy maszlag, mert ha esetleg kevesebb is a rezsid attól még az élet más területein jóval többet fizetsz be..
Az áram ára most valóban alacsonyan van tartva, még egy ideig. De mi lesz ha már nem tudják alacsonyan tartani?
Mi lenne ha kihúznánk az atomot, ráfeküdnénk a támogatott megújulókra és felugrana az áram ára a 65-80Ft/kWh nagyságrendbe? Úgy gondolod a a fizetéseink követnénk és eljönne a kánaán?
Az ő többszörös fizetésüknél igazából leszrják, hogy 7000 Forintnyi euro helyett 21 000Ft a villanyszámlájuk. Ugyanez a lehetőség szerintem ma Magyarországon nincs meg, itthon ez nagyon sok családnak komoly érvágás lenne.
Állítottál valamit hogy mondtam és bíráltad. Kijavítottalak, hogy nem úgy van, bizonyítsd az ellenkezőjét Erre leírod, hogy én írtam jól, de...
Nincs de.
Amit leírtam az úgy van és kész.
Te meg hozzá tettél valamit pluszban. Amiről és nem állítottam semmit.
Ne próbálj meg rámkenni dolgokat, mert nem hagyom. Azt amit leírtam ha nem helyes, akkor javítsd ki. De hogy kijavítasz mert amit te még hozzáteszel azzal nem passzol amit leírtam - miközben én nem is arról beszéltem, az nevetséges. fejezd be!
Ezt írtad:
"Próbáld meg bizonyítani, hogy NEM 2009-ben, NEM az mszp-szdsz kormány alatt fogadta el a parlament és NEM teljes egyetértésével a pártoknak Paks II létesítését!"
Kis barátom, a 2009-es parlament döntött a jelenlegi erőmű megépítéséről és annak finanszírozásáról vagy a mostani Fidesz kormány?
Mert te csak ezt mantrázod, hogy a 2009-es kormány...
nem, nem a 2009-es kormány írt alá Putyinnal és nem ők hozták össze ezt az elbszott finanszírozási megállapodást, akkor csak arról döntöttek, hogy legyen tovább atomenergia.
Persze, te direkt nem úgy írod, most sem mint máskor. Most akkor a gazdáid pucsítottak be a ruszkiknak vagy a 2009-es kormány? :D
Mert a magyarok véleménye semmit sem ér.
Ne népszavazgassanak azok, maradjanak csendben.
Ezt gondolják fent.
mert kellett zsebbe pár milliárdocska
visszafizetni meg nem a fideszes tolvajok fogják
#34 már megint tagadsz, ferdítesz.
A fidesz döntött úgy, hogy a szovjetúnió építi az erőművet szovjet hitelből, mindennek részleteit titkosítva, versenyeztetés nélkül.
2009-ben mindössze arról született döntés, hogy kell még egy atomerőmű, de azt nem csak a szovjetek tudnak építenu, nem csak szovjet hitelből, sőt versenyeztetni is lehet, és nyilvánossá tenni a kondíciókat.
Csak hát ha putyin elvtársad adott egy visszautasíthatatlan ajánlatot a KISZ titkár elvtársadnak, amivel csak ők járnak jól, annak kondícióit bizony rejtegetni kell.
A kérdés ez: "Paks 2-ről miért nem kérdeztek meg a magyar népet?"
A válaszom erről szólt, erre a kérdésre írtam le, hogy nem a fidesz hozta meg a döntést arról, hogy Paks II felépüljön-e, hanem az előző kormány idején az előző parlament hozott döntést róla. Az akkori szavazáson 1 ellenszavazattal fogadták el a döntést.
Kavarhatod ahogy akarod, ettől még az igazság az marad, hogy nem most nem kérdezték meg róla az emberekete, hanem akkor, amikro ezt a döntést 2009-ben meghozták.
Szerintem nem is kell ilyenről megkérdezni döntési szinten az embereket, mert nem értenek hozzá. Ahogyan azt is leírtam, hogy még ha a 2009-es döntés előtt ki is írnak róla népszavazást, akkor is vagy érdektelenségbe fullad, mert nincs vita róla a pártok között, vagy a támogatás győzött volna, hiszen az összes parlamenti párt az kérte volna a támogatóitól, hogy szavazzák meg.
Attól, hogy valamiképpen megpróbálod a válaszomat kifacsarni és mindenképpen a mostani kormány ellen akarsz belőle valamit kihozni, még ez a tény.
Ismered már a mondást szerintem: ha megdöglött a lovad, szállj le róla!
"Takács Zs5"
2009-ben arról hozott döntést a parlament hogy szükség van új atomerőműre vagy arról, hogy pályáztatás nélkül aláírunk egy titkosított szerződést az oroszokkal? :D
#38 Látod, nem fog válaszolni csak terelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!