Mi a véleményetek a kötelező gyerekvállalásról?
Akinek nincs legalább 2 gyereke, az hozzájárul egy demográfiai katasztrófához! Tudom, hogy kényelmes csak magatokra gondolnotok és csak a jelenben élnetek, tudom 200 ezres okostelefont akartok, meg fél milliós pc-t, de vannak ennél fontosabb dolgok is!
Ki fog halni a magyarság ha nem tesztek semmit! Hajrá fiatalok ne miattatok haljon ki a magyar nép!
Kötelezővé kéne tenni, hogy mindenkinek legalább 2 gyereke legyen, aki nemző képtelen, annak kötelező legyen befogadni legalább 2 gyereket olyan családból, ahol ennél több van.
Őszintén? Rohadtul nem érdekel, ha kihal a magyarság (vagy épp egész Európa), én olyan világba nem akarok gyereket, ahol elnyomás, cenzúra, propaganda hegyek, és rabszolgaság vár rá. Meg olyan agyhalottak, mint Te, Gyurcsány, esetleg Mr. 47 ezer Ft.
Ha megváltozik a helyzet 15 éven belül tartósan, és nem az lesz a rutin, amiket fent elsoroltam, akkor semmi akadálya, lesz gyerekem. Azt meg megköszönném, ha nem Te akarnád megmondani, hogy kinek, és hány gyereket kell befogadnia, vagy hogy mire költöm a saját magam által megkeresett fizetésem.
"Nem az afrikai emberek pusztítják el a bolygót"
De ők fogják. Mert pl. csak Nigéria évi 4 millió fővel nő. És előbb - utóbb az afrikai is úgy akar majd élni mint ahogy a tévében látja, hogy él az amerikai, az európai. És akkor tényleg nagy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!