Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a kötelező...

Mi a véleményetek a kötelező gyerekvállalásról?

Figyelt kérdés

Akinek nincs legalább 2 gyereke, az hozzájárul egy demográfiai katasztrófához! Tudom, hogy kényelmes csak magatokra gondolnotok és csak a jelenben élnetek, tudom 200 ezres okostelefont akartok, meg fél milliós pc-t, de vannak ennél fontosabb dolgok is!

Ki fog halni a magyarság ha nem tesztek semmit! Hajrá fiatalok ne miattatok haljon ki a magyar nép!

Kötelezővé kéne tenni, hogy mindenkinek legalább 2 gyereke legyen, aki nemző képtelen, annak kötelező legyen befogadni legalább 2 gyereket olyan családból, ahol ennél több van.

2018. okt. 22. 21:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
47%

Őszintén? Rohadtul nem érdekel, ha kihal a magyarság (vagy épp egész Európa), én olyan világba nem akarok gyereket, ahol elnyomás, cenzúra, propaganda hegyek, és rabszolgaság vár rá. Meg olyan agyhalottak, mint Te, Gyurcsány, esetleg Mr. 47 ezer Ft.

Ha megváltozik a helyzet 15 éven belül tartósan, és nem az lesz a rutin, amiket fent elsoroltam, akkor semmi akadálya, lesz gyerekem. Azt meg megköszönném, ha nem Te akarnád megmondani, hogy kinek, és hány gyereket kell befogadnia, vagy hogy mire költöm a saját magam által megkeresett fizetésem.

2018. okt. 23. 05:47
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán csak trollkodik, sokan meg bele is ugranak, bár addig nem gond míg lehet némelyik hozzászóláson jókat röhögni :)
2018. okt. 23. 09:23
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

"Nem az afrikai emberek pusztítják el a bolygót"

De ők fogják. Mert pl. csak Nigéria évi 4 millió fővel nő. És előbb - utóbb az afrikai is úgy akar majd élni mint ahogy a tévében látja, hogy él az amerikai, az európai. És akkor tényleg nagy baj lesz.

2018. okt. 23. 09:26
 34/36 anonim ***** válasza:
50%
Az hogy keress utána a romániai "dekrét gyerekeknek" akik pontosan emiatt az elmebeteg gondolkodás miatt mint a tiéd, kellett megszuletniuk. A kötelező gyerekvallalas következménye lett hogy rengeteg nem kívánt gyerek született meg. Nem kényszeríthetsz senkit szülésre.
2018. okt. 23. 10:14
 35/36 Estádio de Felchút ***** válasza:
50%
Ratkó elvtársnő, maga az?
2018. okt. 23. 10:14
 36/36 anonim ***** válasza:
75%
Na, ha a magyarság olyan hülyékből áll, mint te, akkor jobban is járunk, ha kihal az ország minél hamarabb!! Szívességet tennék ezzel a világnak!
2018. okt. 23. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!