Ti támogatnátok azt, hogy a felsőoktatásban való részvételhez kötelező legyen évenkénti drogteszt?
Figyelt kérdés
És aki megbukik, attól megvonnák a hallgatói jogviszonyt2018. okt. 14. 15:38
1/11 anonim válasza:
Felesleges, mert amellik függővé válik az úgysem tudja befejezni ha elszívja/elissza az eszét. Másik dolog hogy ez rohadt sok pénzbe kerülne
2/11 anonim válasza:
Mért akarod megtiltani az egyetemistáknak hogy pl sörözzenek?
3/11 anonim válasza:
Miért is akarod szívatni az egyetemistákat?
Nekem életem legjobb korszaka volt.
És nem szeretném,hogy a következő generációnak az egyetem olyan legyen, mint egy munkatábor.
4/11 anonim válasza:
gondolatrendorseg ne legyen mar?
5/11 anonim válasza:
Legyen nekik évenkénti kötelező prosztatavizsgálat is, megelőzés céljából!
6/11 anonim válasza:
Tehát Feldmár András (aki LSD-vel gyógyított) nem érdemli meg a diplomát, de sok pénzesprolinak az ilyen műkörmöscigánnyá sminkelt lánya meg igen... Szép jövő...
8/11 anonim válasza:
Nem. Fölösleges pénzkidobás, és álszenteskedés, egyébként is a kőműves tanulónak szabad a spangli, de az egyetemistának nem? Egyébként legalább megtudnád indokolni, hogy milyen alapon merült ez fel benned?
9/11 anonim válasza:
Nem.
Ha drogosan elkövet valamit akkor azért amúgy is meg fogja kapni a maga büntetését, a többit minek vegzálnád ilyen hülyeséggel?
Amúgy ebben a korosztályban ha valamire ráírod, hogy TILOS, azzal egyből tízszeresére növeled azokat akik csinálják.
10/11 anonim válasza:
Ez az ötlet szerintem oltári hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!