Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező drogteszt. Szerintete...

Kötelező drogteszt. Szerintetek hány ellenzéki politikusról, újságíróról fog kiderülni, hogy "drogos"?

Figyelt kérdés

2014. dec. 12. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak néhányról, a többség meg csendben fog ülni és bólogatnak majd a Fidesz minden szavára.
2014. dec. 12. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Azokról fog kiderülni, hogy drogos akik drogot használtak.
2014. dec. 12. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
"Aki a drogszűrést ellenzi, tudatosan vagy nem tudatosan, de végül is a drogot támogatja." Szerintem mindenki tudja, hogy hány "drogos" lesz.
2014. dec. 12. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, kérdezd meg Orbánt, hogy mennyiről fog, szerintem ő már neveket is tud!
2014. dec. 12. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én ismerem a Magyar viszonyokat és a politikusokat egyikről sem fog kiderülni semmi sem, egy évben egyszer kibekkelnék hogy nelegyen semmi bennük.

Ennek a drogtesztnek csak akkor lenne értelme ha lenne egy nagyon olcsó és gyors teszt és ezt naponta munkavégzés előtt mindenkin kötelezően megcsinálnák. Ittvan az alkoholszonda jó példa, hiába szondáznak véletlen szerüen egyszer egyszer, ennek ellenére mégis sokan meg kockáztatják hogy részegen vezessenek, amivel egyébként emberi életeket veszélyeztetnek.

2014. dec. 12. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez csak egy konkrét személy ellen irányuló fogás. Annak idején leszavazták az elmeorvosi alkalmassági vizsgálatot, mert ott nagyon sokan lettek volna érintve.Nem utolsósorban, most ennek a levét isszuk.
2014. dec. 12. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Dojcs Tompiról.

[link]

2014. dec. 12. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
5: Ha még csak autót vezetnének részegen! Egyesek az országot is. https://www.youtube.com/watch?v=KmYJOAGnB_c
2014. dec. 12. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek hány ellenzéki politikusról, újságíróról fog kiderülni, hogy "drogos"?"

Ahányról ezt Orbán megrendeli.

2014. dec. 12. 14:03
 10/11 cli_hlt ***** válasza:
A kérdés csak az, hogy ha semmilyen módon nem deríthető ki a "drogosság", nem látszik, nem érződik, nem derül ki, csak akkor, ha azt elképesztően érzékeny kémiai módszerekkel vizsgáljuk, akkor az egésznek mi értelme van.
2014. dec. 13. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!