Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?
1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.
2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.
3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.
4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".
Itt csak az országgyűlési képviselők vannak be...., mert kiderülne mit fogyasztanának.
Azt pedig nagyon helyesnek tartom, hogy országházba drogteszt után lehessen bemenni!
Kijövet kell őket szondázni!
(ugyebár)
1. "Az én gyerekem azt sem tudja, mi az a drog, felháborító, hogy ilyesmit feltételeznek róla."
2. "Majd én ellenőrzöm, hogy drogozik-e, a hatóságok ne szóljanak bele a szülő dolgába."
3. "Nem akarom annak a helyzetnek kitenni a gyerekemet, hogy idegenek/osztálytársak/tanárok előtt kiderül róla, hogy drogozott."
4. "A Fidesz találta ki, úgyhogy biztos hülyeség." (megj. nem a Fidesz találta ki, hanem egy fideszes polgármester egyetlen kerületben, de mindegy)
5. "Mennyi pénzbe kerül, inkább adnák ide azt a pénzt, tudnék neki jobb helyet."
6. "Idegenek ne nézegessék a gyerekem fütyijét" -
- ez a kedvencem, ezt komolyan hallottam valakitől, döbbenet, hogy felnőtt emberek képesek úgy csinálni, mintha még sosem lettek volna vizeletvizsgálaton...
És ha az ügyvédeket és a bírákat is, pusztán csak egy 10 ezer forintos digitális alkoholszondával és 15 másodperces tesztel szondáznák, akkor FELBORULNA az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS!
Lenne döbbenet!
Nem hiszem el, hogy a tizenéves tinik olyan keményen drogoznának, hogy emiatt már állami beavatkozásra van szükség :)
A pedofil Fidesz meg csak ne pisiltesse a gyerekeket.
A politikusok tesztelésével viszont egyet értek.
"1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy."
Most viszont előttük kell adni, mert a WC-ben simán beleöntheted az üvegbe másnak a vizeletét.
"2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket."
Nekünk meg nem volt, hálistennek.
"3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani."
Mondjuk olyan körülményeket kéne teremteni, hogy a gyerek ne akarjon drogos lenni.
"4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét"."
Akkor jó nagy tirpák vagy.
"Azt pedig nagyon helyesnek tartom, hogy országházba drogteszt után lehessen bemenni!"
Én azt hittem, hogy a törvényhozó hatalom ellenőrzi a végrehajtó hatalmat egy jogállamban, de szólj, ha ez időközben megváltozott!
Kérdező, én nem a gyerekeimet "féltem," hanem az ellen vagyok, hogy az állam még jobban benyomul a magánszférámba. A gyereknevelés a szülők magánügye és felelőssége a fideszes alaptörvény szerint ist, egészen addig, amíg az nem a gyerek rovására megy. A törvény ráadásul abból indul ki, hogy minden gyerek drogos, amíg ennek az ellenkezője be nem bizonyosodik, ami tarthatatlan. Ha a p_csödet fogdosták, akkor lehet, hogy pedofília áldozata lettél, ha a heréidet, azt már kicsit jobban meg lehet érteni. Egy drogvizsgálatot mindenféle gyanú nélkül egy egészségügyi vizsgálattal egy lapra venni abszurd. Ha drogfogyasztás gyanúja áll fent, akkor nyilván cselekedni kell, de nem ilyen általános módon. Másrészt itt nem a marijuánáról volt szó, hanem a "DROG"-ról általánosan, ami megintcsak abszurd, mert nincs egy teszt, ami minden drogot kimutat. Harmadrészt, alkohol- és dohányzásellenes lépésekről a fiatalok javára alig hallani, pedig a nikotin és az alkohol (amik szintén drogok) sokkal elterjedtebb a fiatalok körében is.
"- ez a kedvencem, ezt komolyan hallottam valakitől, döbbenet, hogy felnőtt emberek képesek úgy csinálni, mintha még sosem lettek volna vizeletvizsgálaton..."
Minek lettek volna?
"Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához."
Ezzel bizonyítottad, hogy dilettáns vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!