Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért féltik a szülők gyerekei...

Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?

Figyelt kérdés

1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.

2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.

3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.

4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".

2014. dec. 9. 18:47
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
18%

# 14/17 Időpont ma 19:21

Baromi egyszerű: A gyerekeket a terjesztők is keresik. Ha te keresel valakit, és ő is keres téged könnyebb megtalálnotok egymást, mintha el akarna bújni előled...

2014. dec. 9. 19:36
 22/60 anonim ***** válasza:
97%

Nos,nem tudom hallott e már valaki a vizelési képtelenségről idegenek jelenlétében dologról,mert nekem olyan van!!!

Na már most,ha engem megölnének sem tudnék idegenek előtt vizelet mintát adni!

Ilyenkor egyből arra gondolnak,hogy biztos drogozok,azért.

amúgy már elmúltam 18 éves...

de nem én vagyok az egyedüli,gondolom aki ilyen problémával küzd.

Vizeletmintát egészségügyi vizsgálat miatt adnak!

Amit otthonról viszel,nem pedig feletted állnak,mint egy bűnöző felett,hogy na tessék vizelni!!!!

2014. dec. 9. 19:39
 23/60 tetro ***** válasza:
92%

19.39

a férfiak felének ilyen van, nyugi... :D

2014. dec. 9. 19:42
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy új, izzadság alapján, pusztán érintésre is hiteles információt közlő vadonatúj eszközbeszerzés van a háttérben, ami természetesen FIDESZ-közeli cég...
2014. dec. 9. 19:43
 25/60 anonim ***** válasza:
85%
Kérlek ne gúnyolódj ezen,mert ez egy elég komoly pszichés betegség!
2014. dec. 9. 19:43
 26/60 anonim ***** válasza:
85%

Jogállamban ilyet nem lehet csinálni.

Mindenki ártatlan,amíg be nem bizonyítják,hogy bűnös!!!

Ha valakit megvádolnak valamivel,arra nyomós ok kell.

2014. dec. 9. 19:45
 27/60 anonim ***** válasza:
88%

"Ha valakit megvádolnak valamivel,arra nyomós ok kell."

A FIDESZ-nek már annyi elég nyomós oknak, ha rossz környéken élsz :DD

2014. dec. 9. 19:47
 28/60 anonim ***** válasza:
97%

Nekem az olyan emberek ne papoljanak,akik hatalmas bizniszt csináltak a nemzeti dohányboltból.

Én soha nem szívtam füves cigit,de ha választani kellene,az alkohol elé tenném.

Agresszív füves nem láttam még,alkoholistát nagyon sokat.

Inkább az alkoholizmus és a családon belül erőszak ellen tennének valamit.

2014. dec. 9. 19:52
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az abszurd, hogy annyira trendi lett az úgynevezett antiliberalizmus, hogy lassan már minden elmebetegséget meg lehet csináltatni az emberekkel ezt hangoztatva. Minek kell minden gyereket ellenőrizni? Ha felmerül a gyanú valakivel kapcsolatban, hogy illegális szer hatása alatt van, akkor tessék elvégezni a tesztet, rendelje el a bíróság vagy a rendőrség. Miért kéne mindenkiről eleve feltételezni, hogy bűnt követ el? Mi legyen a következő lépés? A p.csfogdosás és az orvosi vizsgálat azért szar példa, mert egyelőre még nem bűncselekmény ha valakinek valamilyen betegsége van, amire fény derülhet. Mellesleg már az iskolai vizsgálatok lebonyolításának módját is éppen elég megalázónak tartja diákok jó része, gondolok itt például a diszkréció teljes hiányára. Nem olyan rég jártam gimnáziumba, ahol például az volt a módi, hogy az iskolaorvos a fél osztály előtt sorolta, hogy éppen milyen betegségeket fedezett fel valakin.
2014. dec. 9. 19:52
 30/60 anonim ***** válasza:
93%

# 29/29 Időpont ma 19:52

A liberalizmus a XXI. század kapitalizmusa :-)

Csak ismered a viccet...

Hol áll a kapitalizmus? A szakadék szélén. Hol áll a szocializmus? Mindig egy lépéssel előtte!

2014. dec. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!