Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?
1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.
2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.
3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.
4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".
# 14/17 Időpont ma 19:21
Baromi egyszerű: A gyerekeket a terjesztők is keresik. Ha te keresel valakit, és ő is keres téged könnyebb megtalálnotok egymást, mintha el akarna bújni előled...
Nos,nem tudom hallott e már valaki a vizelési képtelenségről idegenek jelenlétében dologról,mert nekem olyan van!!!
Na már most,ha engem megölnének sem tudnék idegenek előtt vizelet mintát adni!
Ilyenkor egyből arra gondolnak,hogy biztos drogozok,azért.
amúgy már elmúltam 18 éves...
de nem én vagyok az egyedüli,gondolom aki ilyen problémával küzd.
Vizeletmintát egészségügyi vizsgálat miatt adnak!
Amit otthonról viszel,nem pedig feletted állnak,mint egy bűnöző felett,hogy na tessék vizelni!!!!
19.39
a férfiak felének ilyen van, nyugi... :D
Jogállamban ilyet nem lehet csinálni.
Mindenki ártatlan,amíg be nem bizonyítják,hogy bűnös!!!
Ha valakit megvádolnak valamivel,arra nyomós ok kell.
"Ha valakit megvádolnak valamivel,arra nyomós ok kell."
A FIDESZ-nek már annyi elég nyomós oknak, ha rossz környéken élsz :DD
Nekem az olyan emberek ne papoljanak,akik hatalmas bizniszt csináltak a nemzeti dohányboltból.
Én soha nem szívtam füves cigit,de ha választani kellene,az alkohol elé tenném.
Agresszív füves nem láttam még,alkoholistát nagyon sokat.
Inkább az alkoholizmus és a családon belül erőszak ellen tennének valamit.
# 29/29 Időpont ma 19:52
A liberalizmus a XXI. század kapitalizmusa :-)
Csak ismered a viccet...
Hol áll a kapitalizmus? A szakadék szélén. Hol áll a szocializmus? Mindig egy lépéssel előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!