Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?
1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.
2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.
3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.
4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".
Fidesz ismét nagyon mellé lőtt!
A fiatalok drogprevenciója helyett egy kivitelezhetetlen és káros, anyagilag is óriási beruházást igénylő butaságot támogat!
Én nem is értem mi van ezekkel MEGINT!
Talán a saját kormányukat akarják döntögetni?
Orbán helyett egy másik VEZÍRT akar a párt?
"Én csak azt nem értem, hogy ha azt mondják, hogy a gyerekek könnyen megtalálják a terjesztőket, akkor a rendőrség hogy a fenében nem?"
Novák Előd
Am. a rendőrség is tud a terjesztőkről, de általában lesz@rják, de vannak akik csak korruptak.
"Bár nekem semmi kifogásom a drogteszt ellen"
Akkor kérj kivégzést önmagad ellen a fidesztől! Mert te nem vagy méltó az életre.
Nyilván a terjesztők találják meg a gyerekeket!
Az első "beetető" fázisban...
De ezután sem lesz könnyű egy civil ruhás nyomozónak kiskorúnak kiadnia magát...
Viszont ez is hasonló, mint pl a bicikli tolvajok elfogása milyen kevés erőfeszítéssel járna:
Ma már vannak 20 ezer alatti GPS nyomkövetők!
Csak ki kell rakni egy bicajt, oda ahol a statisztikák alapján nagy a lopások arány, és máris lefülelték a bandát...akár az autótolvajokat...stb..stb!
Egy bandára, 3-5 fő elég!
A suliban mindenki tudja, ki drogozik, ki árul és azok meg azt, hova kell menni anyagért!
Ebből kell kiindulni!
De ÉN adjak TANÁCSOT a zsaruknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!