Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért féltik a szülők gyerekei...

Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?

Figyelt kérdés

1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.

2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.

3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.

4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".

2014. dec. 9. 18:47
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
80%
Az nem zavar, kedves kérdező, hogy kitalálnak még pár ilyen értelmes ötletet, amitől újabb 2-300 ezer ember (főleg fiatal) fog lelépni innen nyugat felé?
2014. dec. 9. 19:18
 12/60 anonim ***** válasza:
90%

Fidesz ismét nagyon mellé lőtt!

A fiatalok drogprevenciója helyett egy kivitelezhetetlen és káros, anyagilag is óriási beruházást igénylő butaságot támogat!

Én nem is értem mi van ezekkel MEGINT!

Talán a saját kormányukat akarják döntögetni?

Orbán helyett egy másik VEZÍRT akar a párt?

2014. dec. 9. 19:19
 13/60 anonim ***** válasza:
37%
Bár nekem semmi kifogásom a drogteszt ellen, de én a drogtesztet csak 14 éves kor után csinálnék. Viszont alkoholt ellenőrizném, mert szerintem több gyermek iszik alkoholt mint amennyi drogozik. Az alkohol nagyobb gond Magyarországon.
2014. dec. 9. 19:20
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy ha azt mondják, hogy a gyerekek könnyen megtalálják a terjesztőket, akkor a rendőrség hogy a fenében nem?
2014. dec. 9. 19:21
 15/60 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként k***a drága egy drogteszt, már csak ezért is hülyeség, 50.000 Ft egy teszt tudtommal.
2014. dec. 9. 19:23
 16/60 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak azt nem értem, hogy ha azt mondják, hogy a gyerekek könnyen megtalálják a terjesztőket, akkor a rendőrség hogy a fenében nem?"

Novák Előd

Am. a rendőrség is tud a terjesztőkről, de általában lesz@rják, de vannak akik csak korruptak.

2014. dec. 9. 19:24
 17/60 anonim ***** válasza:
96%
Nem dilettáns, csak hülye.
2014. dec. 9. 19:29
 18/60 anonim ***** válasza:
71%
16-os, nem tudtam hogy ezt mondta, de azért az már para hogy Novák Előd és én ugyanarra gondolunk persze jó értelemben. Fidesz mellett még a Jobbik is értelmiség
2014. dec. 9. 19:30
 19/60 anonim ***** válasza:
76%

"Bár nekem semmi kifogásom a drogteszt ellen"

Akkor kérj kivégzést önmagad ellen a fidesztől! Mert te nem vagy méltó az életre.

2014. dec. 9. 19:30
 20/60 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván a terjesztők találják meg a gyerekeket!

Az első "beetető" fázisban...

De ezután sem lesz könnyű egy civil ruhás nyomozónak kiskorúnak kiadnia magát...

Viszont ez is hasonló, mint pl a bicikli tolvajok elfogása milyen kevés erőfeszítéssel járna:

Ma már vannak 20 ezer alatti GPS nyomkövetők!

Csak ki kell rakni egy bicajt, oda ahol a statisztikák alapján nagy a lopások arány, és máris lefülelték a bandát...akár az autótolvajokat...stb..stb!

Egy bandára, 3-5 fő elég!

A suliban mindenki tudja, ki drogozik, ki árul és azok meg azt, hova kell menni anyagért!

Ebből kell kiindulni!

De ÉN adjak TANÁCSOT a zsaruknak?

2014. dec. 9. 19:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!