Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért féltik a szülők gyerekei...

Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?

Figyelt kérdés

1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.

2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.

3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.

4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".

2014. dec. 9. 18:47
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%
A sok okosnak, akik szerint mindenki volt már vizeletvizsgálaton: ne keverjünk már össze egy urológiai vizsgálatot, ahol a betegnek is érdeke az igazság kiderülése egy drogteszttel! Nyilván az előbbi esetben rá lehet bízni a páciensre, hogy egyedül elintézze a dolgot a vécében, de az utóbbi esetben muszáj, hogy ott legyen valaki, aki nézi az akciót. Miért kéne ilyennek kitenni ártatlan embereket? Mert lehet, hogy túl optimista vagyok, de szerintem a 12-18 évesek elsöprő többsége átmenne a teszten.
2014. dec. 9. 19:59
 32/60 anonim ***** válasza:
96%

Nekem sosem volt dolgom drogokkal, a férjemnek sem és a gyerekeinket is igyekszünk úgy nevelni, hogy ne legyen. Az alkoholt is elítélem, egyáltalán nem is fogyasztom, tehát nem lehet azt mondani hogy bármi takargatni vagy félni valóm van.

Viszont van egy kislányom. Most másfél éves, de ha belegondolok hogy mondjuk felügyelettel kellene pisilnie 12 évesen... Egyáltalán nem biztos hogy jól érintené és őszintén szólva ennyi idősen engem is érzékenyen érintett volna ha pucérkodnom kell mások előtt kötelezően, különösebb indok nélkül. Anyukámmal 18 évesen voltam először nőgyógyásznál is, de ha előbb kell menni, akkor is együtt választottunk volna valaki olyat, aki kedves és akihez nem szorongva megyek. Feltételezem, a drogtesztnél ezt nem lehetne megválogatni. Ha meg lehet ezt oldani úgy, hogy ne nézegesse senki pisilés közben, akkor nincs problémám a drogteszttel. Egyébként nem tartom jó ötletnek. Semmi más, mint a pucérkodás miatt.

2014. dec. 9. 20:01
 33/60 tetro ***** válasza:
67%
vajon lsd-re is vizsgálnának vagy azt szabad és csak a libsi fűvel van a gáz?
2014. dec. 9. 20:02
 34/60 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezt soha nem gondoltam volna, hogy pont a pucérkodás a legnagyobb baj.

Az érintett korosztály legnagyobb része úgyis rendszeresen sportol (ugye), ott pedig teljesen természetes az egymás előtti pucérkodás az öltözőben. Legalábbis nálunk az volt. Jó, persze, egy idegen előtt más, de az egész olyan, mint egy orvosi vizsgálat, nem Orbán Viktornak kell levetkőzni.

(Meg különben is, a gyerekek 12-15 évesen elvesztik a szüzességüket, de nem pisilhetnek egy azonos nemű felnőtt előtt... ne legyünk már ilyen képmutatók. Ja, és ha már szexuális életet él, akkor a lányoknak nőgyógyászhoz is illene elmenni - és bizony ott is le kell vetkőzni.)

Egyébként én is ellenzem a javaslatot országos szinten, elsősorban az anyagi és infrastrukturális vonzatai miatt, de a nyolcadik kerületben, ahol az egészet kitalálták, igenis van a javaslatnak létjogosultsága... Én is éltem ott, tudom, miről beszélek. És bírom, hogy olyanok csinálják most a fesztivált, akik rettegnek, ha este 8 után meg kell jelenniük a Klinikák környékén.

2014. dec. 9. 20:17
 35/60 anonim ***** válasza:
33%

Inkább menjenek ki MINDEN válllakozóhoz és ellenőrizzék,hogy tényleg 4 órában dolgozik-e az,akit 4 órára jelentettek be!

Annak több értelme lenne!

Érdekes,erre nincs elég ember,de erre van.

2014. dec. 9. 20:18
 36/60 anonim ***** válasza:
77%

ma 19:30

hogy te milyen ostoba vagy!!!!

2014. dec. 9. 20:19
 37/60 anonim ***** válasza:
91%

Nem minden ember tud vezényszóra wczni,pláne ha vmi bűnözőnek nézik!

Undorító!Ezt kell megélni a 21.században,hogy az embereket állatnak nézik!

Svédországban az ilyeneket úgy ki nevetnék,hogy szégyenében önként mondana le.

2014. dec. 9. 20:21
 38/60 anonim ***** válasza:
20%
Nekem nincs gyerekem,de ha ezt bevezetnék remélem a szülők tudják mi a dolguk!
2014. dec. 9. 20:23
 39/60 anonim ***** válasza:
84%

Nem vezetik be!

Tesztelik a népet!

A kegyes ÚR, majd visszakozik, mert DEMOKRÁCIA van!

2014. dec. 9. 20:34
 40/60 anonim ***** válasza:
84%

"Hát ezt soha nem gondoltam volna, hogy pont a pucérkodás a legnagyobb baj."

Komolyan ez jött le a válaszokból? Nem a pucérkodás a baj, hanem, hogy kollektíven megbélyegeznek embereket azzal, hogy te márpedig drogos vagy, ha nem, akkor bizonyítsd be ezzel a kellemes teszttel, aminek a során egy vadidegen ember végignézi ahogy eröltetve pisálsz. Ja, és ezek az emberek még kiskorúak is. Amúgy ha ennyire a nyolcadik kerületbe koncentrálódik a drogkereskedelem, akkor nem lenne egyszerűbb szervezetten odakoncentrálni az erőfeszítéseket? Razziákat tartani, járőröket küldeni este nyolc után a Klinikákhoz? Elég naív vagy, ha azt hiszed, hogy ennek az egész tesztes marhaságnak bármi köze is van a drogozás elleni harchoz. A Fidesz népszerűsége csökken, hát elő kellett húzni a tarsolyból egy jól bevált mumust, amire a rendkívül buta, kőkonzervatív tömegek ugranak, hogy na ez igen. Ez a mumus lett jelen esetben Mr. Drog, a megfoghatatlan figura, a liberálisok istene. Milyen érdekes, pont Kocsis Máté javasolta a dolgot, aki a választási kampányban már megalapozta a meggyőződéses antidrog karakterét.

2014. dec. 9. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!