Miért féltik a szülők gyerekeiket a drogteszt miatt?
1. Anno középsuliban nekünk is kellett vizeletmintát adni, de nem más pedofil személy nézte ahogy vizelünk, hanem ki kellett menni a mosdóba és úgy.
2. Általánosban volt nekünk egy vizsgálat, ahol a védőnőnek végig kellett fogdosnia a p*csünket.
3. Marihuána egy kapudrog a durvább szerek fogyasztásához. Valahogy csak vissza kell szorítani.
4. Ez az egész féltés abszurd, úgy jön le nekem, mintha "turbóliberális szülő féltené drogos gyerekét".
Nem fog senki sem gyerekek után járni a WC-re!
Fejezzük már be ezt!
Ne a dokit, könyörgöm!
Hanem ezt a majom KOCSIS MÁTÉT kell felpofozni egy WC-ben!
Nem érted,hogy itt nem az a lényeg,hogy valaki bemegy-e a gyerekkel?
Hanem az,hogy kötelezik arra,hogy időre pisáljon,és ott állnak felette,az ajtóban,és tudja.
Nem mindenki veszi fél vállról ezeket a dolgokat.
Kitudja milyen nyomot hagy ez az emberben.
Brandoneee20-nak:
Én spec. egy háború közepén is tudnék pisálni, de értem amit mondasz és teljesen egyet is értek vele!
1. Nem hiszem, hogy olyan súlyos droghelyzet lenne, hogy állami beavatkozásra lenne szükség, ilyen még Mexikóban sincs.
2. Azért ellenzi mindenki, még Zacher Gábor neves toxikológus is, mert ez az "intézkedés" egyrészt felesleges, másrészt 50 milliárdba kerülne az országnak, ami egy újabb lopási lehetőség lenne. (haveri cég végezné pl a teszteket)
3. Ha valaki drogozik, az nem az állam dolga. Az egészségügyet kéne helyrehozni végre, nem pedig tesztelgetni tök fölöslegesen az embereket.
4. A parlamenti bejutáshoz kéne egy erős IQ és Alkohol-Teszt, minden hónapban. Mindjárt nem lenne ennyi hibbant barom odabent.
Nem olvastam végig ezt a sok hozzászólást, mert valószínű, hogy senki nem ért egyet a véleményemmel és a tiéddel kérdező.
Nekünk is volt többször vizeletvizsgálat és volt olyan valóban, amikor a füves drogos gyökerek beszartak és én, meg mások adtunk nekik a vizeletünkből, hogy ne bukjanak le.
A kukinkat nekünk félévente egyszer megnézték az orvosi vizsgálat alkalmával és kur vára megalázó volt, ezért ezt mondjuk én sem értem, hogy miért kell végig ott figyelnie valakinek. Elég lenne levetkőzni alsógatyáig és úgy bemenni; ilyen módon nem tudna becsempészni pisimintát.
Szerintem is kapudrog, de ez egy társadalmi tünet. Nem ezt kell visszaszorítani, hanem el kell érni azt, hogy ne csak droggal (és alkohollal/cigivel) legyen elviselhető ez a szar élet; tehát az okát kellene megszüntetni.
A hatalmas méretű tiltakozás nekem is csak azt sejteti, hogy többen élnek ezzel, mint azt gondolnám. Bár, nem meglepő, mert az ismeretségi körömben minimum 50%-ra tehető azok aránya, akik élnek valamilyen tudatmódosító szerrel.
49: De mi alkotmányellenes? Az, hogy mintát vesznek?
Melyik passzus szól arról, hogy jogodban áll drogot fogyasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!