Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a kötelező...

Mi a véleményetek a kötelező gyerekvállalásról?

Figyelt kérdés

Akinek nincs legalább 2 gyereke, az hozzájárul egy demográfiai katasztrófához! Tudom, hogy kényelmes csak magatokra gondolnotok és csak a jelenben élnetek, tudom 200 ezres okostelefont akartok, meg fél milliós pc-t, de vannak ennél fontosabb dolgok is!

Ki fog halni a magyarság ha nem tesztek semmit! Hajrá fiatalok ne miattatok haljon ki a magyar nép!

Kötelezővé kéne tenni, hogy mindenkinek legalább 2 gyereke legyen, aki nemző képtelen, annak kötelező legyen befogadni legalább 2 gyereket olyan családból, ahol ennél több van.

2018. okt. 22. 21:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
82%
Neked hány van, mert a kérdésed alapján, még társad sincs, aki szüljön neked.
2018. okt. 22. 21:03
 2/36 anonim ***** válasza:
75%

Akkor én befogadhatok 3 afrikai gyereket?

Mert,akkor jön az,hogy MIGRÁNCS!!!!!

2018. okt. 22. 21:05
 3/36 anonim ***** válasza:
79%

Meg egy kérdés?

Ha mindenkinek lesz gyereke,kin fognak élősködni?

2018. okt. 22. 21:09
 4/36 anonim ***** válasza:
72%
De az hogy kihal a magyarság, az csak téged izgat, engem nem. Miért kéne nekem úgy élni az életemet, ahogy te akarod? Mi lenne ha te foglalkoznál azzal ami téged izgat én meg foglalkoznék azzal, ami engem izgat?
2018. okt. 22. 21:12
 5/36 anonim ***** válasza:
67%
Inkább ne. Hátha olyan lenne mint te.
2018. okt. 22. 21:12
 6/36 anonim ***** válasza:
89%

Telejesen egyetértek az előzővel.

Ha téged izgat a magyarság kihalása.

szülj 6-ot,helyettem is:)

Nincs kommunizmus,szerencsére.

2018. okt. 22. 21:13
 7/36 anonim ***** válasza:
72%
Minden alku kérdése. Ha szerzel nekem egy 20 éves Jennifer Anistont és egy 20 éves Angelina Jolie-t, akkor vállalok neked akár párhuzamosan is 2 gyereket :) Egyúttal az sem árt ha veszel nekem hozzá egy villát, ahol kényelmesen el is férünk.
2018. okt. 22. 21:15
 8/36 A kérdező kommentje:

Én 3 gyereket felneveltem, mind a hárman egyetemre járnak éppen, mind a három gyerekemnek párkapcsolata van és tervezik, hogy családot fognak alapítani!

Nehogy azt higgyétek, hogy régen könnyebb volt! Dehogy! Most nagyságrendekkel könnyebb, mint 20 évvel ezelőtt! Mégis csomó gyerek született!

A mostani fiatalok eszméletlenek! Nem is értem hogyan lehet család nélkül élni!

A felvetés pedig nem provokáció. Sok országban, pl. Romániában is volt ilyen.

2018. okt. 22. 21:18
 9/36 anonim ***** válasza:
88%

"Akinek nincs legalább 2 gyereke, az hozzájárul egy demográfiai katasztrófához!"

Jelenleg 7,66 milliárdan vagyunk a Földön, ez az igazi demográfiai katasztrófa.

"Tudom, hogy kényelmes csak magatokra gondolnotok és csak a jelenben élnetek, tudom 200 ezres okostelefont akartok, meg fél milliós pc-t, de vannak ennél fontosabb dolgok is!"

Ez elég gyerekes kirohanás volt...

"Ki fog halni a magyarság ha nem tesztek semmit! Hajrá fiatalok ne miattatok haljon ki a magyar nép!"

Ezeregyszáz év alatt sem sikerült kiirtani minket, pedig volt egy-két, a mainál is rosszabb időszak. Nem kell minden baromságot elhinni, amit egy-egy politikus hazudik. Nem pusztulunk ki, legalábbis nem mostanában. Arra persze nincs garancia, hogy az idők végezetéig létezni fog a magyarság, de nem azért fogunk kipusztulni, mert az emberek félmilliós PC-re vágynak, hanem azért, mert az ország vezetése képtelen olyan körülményeket teremteni, hogy az emberek úgy érezzék, biztonságban és jólétben fel tudnak nevelni három gyereket, vagy akár csak egyet.

"Kötelezővé kéne tenni, hogy mindenkinek legalább 2 gyereke legyen, aki nemző képtelen, annak kötelező legyen befogadni legalább 2 gyereket olyan családból, ahol ennél több van."

Csodálatosan fasiszta, ámde működésképtelen módszer. Nem elég, hogy beleszólnál, kinek hány gyereke legyen, de ha valakienk több van, mint a szabvány, még el is vennéd tőle, hogy másnak add. Remélem, csak tizenöt éves vagy, mert akkor még elnézhető, amit mondasz.

2018. okt. 22. 21:19
 10/36 anonim ***** válasza:
77%

És kit érdekel,hogy a te 3 gyereked,mind akar családot?

Gratulálok hozzájárultál a globális felmelegedéshez,a fogyasztói társadalomhoz,a túlnépesedéshez!

2018. okt. 22. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!