A felsőoktatás mióta ennyire liberális?
Figyelt kérdés
Politikailag értem.2018. okt. 18. 12:23
12/23 anonim válasza:
Mégis melyik felsőoktatási intézményről beszélsz kérdező?
13/23 anonim válasza:
Ha a felsőoktatás függetlenségéért való küzdelem = liberalizmus akkor ja, azok.
14/23 A kérdező kommentje:
15>x hasznos a vàlasz érkezett az is jelent valamit
2018. okt. 18. 13:18
15/23 A kérdező kommentje:
independent nem hiszem hogy ez a baj. A kommunizmusban olyan állami kézben volt az összes, hogy öröm volt nézni. Akkor valahogy nem tiltakozott senki. Mi lehet amögött ,hogy mind egy liberális propagandát puffogtat?
2018. okt. 18. 13:26
16/23 anonim válasza:
"A kommunizmusban olyan állami kézben volt az összes, hogy öröm volt nézni. Akkor valahogy nem tiltakozott senki."
Elvileg soka tiltakoztak (volna), csak aki megtette az adott esetben "eltünt", ezért óvatosak voltak. Akkor sem volt öröm nézni, csak akkor nem volt más lehetöség!
17/23 A kérdező kommentje:
Mindig liberálisok voltak az összes egyetem amit halottam szüleimtől, testvéremtől az összes egyetem mindig liberális volt. Ez miért van?
2018. okt. 18. 13:42
18/23 anonim válasza:
Ha mindig minden egyetem liberális volt, akkor nem lehet, hogy a tanult kifejezéssel kevered a liberálist? Esetleg az értelmiségivel?
19/23 anonim válasza:
Nem, most Fidesz parancsuralmi. Csak tudod az a baj, hogy parancsolni akarni és parancsolni tudni az kettő. De te ezt nem értheted. Neked elég, ha akarják.
20/23 anonim válasza:
mert egy IQ szint felett az ember liberalis
ezert a tanarok tobbsege az
nem a felsooktatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!