Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jó ez a hajléktala...

Szerintetek jó ez a hajléktalan törvény?

Figyelt kérdés
[link]
2018. okt. 4. 08:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%

"Egy ember fizikai erejét kihasználod arra, hogy betont keverjen neked nonstop, heti 50 ezerért és egy kockaleves moslékért? Már ne"

Fiam.

Előtted a lehetőség, hogy a top menedzser hajléktalan barátaid előszedd és megmutasd, hogyan is kell ezt csinálni :)

Nyilván ilyen mentalitású emberekkel meg veled, egy gazdasági csodával hamar odavágtok a z építőiparnak.

2018. okt. 4. 13:12
 32/41 anonim ***** válasza:
Itt a "vállalkozó" szinonímája, hogy úgy meggazdagodjunk kifosztott emberekből, hogy a világon semmihez nem értünk.
2018. okt. 4. 13:14
 33/41 anonim ***** válasza:

Akkor élj az utcán mert a házat amibe laksz mind kifosztott munkások csináltak:D te milyen buta vagy

Nem kötelező lehet éhen halni . Persze majd a segédmunkás is napi 20.000ftot fog kapni ugyanúgy mint egy szakmunkás akinek van is fogalma a dolgokról

Én nem tudom te milyen világba élsz,ha a hajléktalan aránylag normálisabb eletet szeretne teremteni magának menjen politikusnak?bankkarnak???legyen belőle menedzser ????vagy mit gondolsz milyen lehetőségek vannak ???? Akkor a tesco egyéb multi cég mit csinál?? Pakoltat 3muszakba 90.000ftert az nem kihasználás? Nem tudom te milyen világba élsz de szerintem bármilyen munka jobb mint a kukából enni

Persze nem kötelező van akinek ízlik a romlott hús meg a leszopogatott csont

2018. okt. 4. 13:30
 34/41 anonim ***** válasza:

Arról nem beszélve milyen szűk látókörű vagy azt hiszed az építőipar csak betonozás?:D holnap reggelig sorolhatnám hány "könnyű "munka van

De megsúgom hogy nyugodtan aludj nem betonozunk:Ddd egy kondipark elkészítését meg meg a féleségem is megtudja csinálni

2018. okt. 4. 13:34
 35/41 anonim ***** válasza:

"építőipar csak betonozás?:D"

Kár ebbe belemenni, látszik, hogy azt se tudja mit beszél.

És akoor ő villanyszerelő Írországban :D

2018. okt. 4. 13:37
 36/41 anonim ***** válasza:

"Akkor élj az utcán mert a házat amibe laksz mind kifosztott munkások csináltak:D"

Az én házamat maszek kőművesek és ácsok csinálták a nekik kifizetődő árért ! Mondjuk jó is lett.

2018. okt. 4. 14:15
 37/41 anonim ***** válasza:

"Nem kötelező lehet éhen halni . Persze majd a segédmunkás is napi 20.000ftot fog kapni ugyanúgy mint egy szakmunkás akinek van is fogalma a dolgokról"

Hát itt ennek a szerencsétlen jószág fejében is alapvető gond van:) Egy gáztűzhelyt kitakaríttatsz az 15 perc és 30 ezer. Milyen 20 ezret ír ez az elmebeteg? Nem kell itt megsértődni, hogy egy hobó vállalkozónak nem megy el szinte ingyen egy villanyszerelő gürizni! Ez van. Egy házat bevezetékel az ember az egy 7-800 ezer. Kell ehhez vállalkoző aki 300-at ad? Nem!

2018. okt. 4. 14:36
 38/41 anonim ***** válasza:

Fiam, te egyre normálatlanabb vagy :D

Le kellene állni a koccintós borral.

2018. okt. 4. 14:47
 39/41 anonim ***** válasza:

"Fiam, te egyre normálatlanabb vagy :D"

Egyedül farkalod anyádat konzervatívként, vagy hívsz rá néhány fekát is, jó liberálként akik megvégbeleznek téged is?

2018. okt. 4. 18:24
 40/41 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül megbirkózik az anyjával. Telibeveri...
2018. okt. 4. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!