Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jó ez a hajléktala...

Szerintetek jó ez a hajléktalan törvény?

Figyelt kérdés
[link]
2018. okt. 4. 08:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

"Mutasd már meg nekem azt az építkezést, ahol 12-16 órát dolgoznak! :D"

Lehet ti ilyen mókolmányokat csináltok ami másnapra összedől, de normális építkezéseknél ami határidős sok az éjszakai munka is.

Én is csak annyit tudok neked kívánni, hogy az egész családoddal keverzél betont egész életedben havi 200 ezerért! Akkor talán megérted miért nem sok az a 2000 órabér:)

2018. okt. 4. 11:55
 22/41 anonim ***** válasza:

Mindenki rendes , normális emberként kezdi az életét, aztán elválik tőle a felesége, kirúgják a lakásból, amit maga épített és ha az utcára kerül, megváltozik ám hamarosan, ha a családja nem nyúl a hóna alá.

Rövid az az időszak, amíg normálisan is fel tudja fogni a dolgokat, rövid amíg felveszik egyáltalán dolgozni, aztán átalakul, a legtöbben már elvesznek a reménytelenségben.

Ne azt szidjátok, ami most van, azt mindenki ismeri, hanem azt kellene kitalálni, hogyan lehetne ezen változtatni.

Ne gondold, hogy rád véletlenül sem kerülhet sor!

Bizonyára mindegyik tehet egy kicsit róla, de hát nem vagyunk mindig erősek, az embert pont akkor hagyja el az ereje, amikor bajba kerül.

Ha kivetődik a társadalomból, akkor már nehéz visszatalálni.

Azok, akik már teljesen lezüllöttek, már komolyan problémások, ha már akkor sem akarna dolgozni, ha lenne rá lehetősége, de csodálod?

Tölts el pár hetet, hónapot egy melletted élő társadalomban, úgy, hogy mindenki beléd rúg, hogy semmi reményed nincs a beilleszkedésre, hogy a szemétben kell az ennivalót keresni..

Nem védeni akarom őket, hiszen mindegyik megérdemli a sorsát bizonyára, de mégis a német példa, amely valóságos volt a közelmúltig és tudtommal a németekre még ma is, az mutat valamit, nem feltétlenül szükséges ennyire lesüllyedni, főleg, ha nem is borzasztó nagy a segítség, csupán amint írtam, időben kell megtenni, akkor amikor kell, amíg nem késő.

Tartok tőle, hogy álmegoldások lesznek, hogy nem azt fogják majd tenni, amivel valóban segíthetnének, valamit löknek nekik és páran degeszre tömik a zsebüket, a csövesek meg maradnak ahol vannak, csak legfeljebb kapnak néhányan egy kabátot, meg egy ebédet, néhány tucat férőhellyel bővülnek az éjszakai szállások, amit már Gogol is megírt, de a milliárdok elfogynak, ám sosem lehet tudni, lehet, hogy nem így lesz, bízzunk benne.

2018. okt. 4. 12:17
 23/41 anonim ***** válasza:
20# igen kapnak 12:30kor ebedet amit rendelünk leves+második:D de te nagyon tudhatod . Nem kib*szottul nem dicsekvés keppen írtam,Csak h van lehetoseg!!!!! Egyébként meg akinek annyira kell a penz 5000ftert is elfog menni ,de nem az a lényeg hanem h a 80% nem is akar változtatni mert összekoldul annyit amennyi elég. De egyébként meg aki akar valamit talál rá megoldást aki nem az kifogást. Úgy látom te inkább földön feküdnél mint hogy "párizsit egyel 1 szelet kenyerrel " végülis a semmi jobb mint 1 szelet párizsi. De emberünk vagy tudod hogy működik úgy látom
2018. okt. 4. 12:26
 24/41 anonim ***** válasza:
77%
Ha valakinek KEZDŐ LOKETNEK NEM ELÉG HAVI 200.000FT arrq hogy pár hónap alatt összeszedje magát inkább össze hugyozza magat az utcán,az halljon éhen ha büdös a munka. De nem kell a letosegekkel élni várni kell lottó ötösre vagy sült galambra
2018. okt. 4. 12:31
 25/41 anonim ***** válasza:

Nem kell élete végéig segedmunkabol élnie de talán jó kezdés ha van pénze egy szobát bérelni,lemosni a több éves szart a seggerol meg elmenni fodrászhoz

Aztán lehet jobb életért törtetni

2018. okt. 4. 12:32
 26/41 anonim ***** válasza:

"Ha nem fetrengő hajléktalan vagy is beszarsz behugyozol, ha rád jön, és nincs nálad pénz, vagy ap"

Pont ezért van nálam apró :)

2018. okt. 4. 12:55
 27/41 anonim ***** válasza:

"Lehet ti ilyen mókolmányokat csináltok ami másnapra összedől, de normális építkezéseknél ami határidős sok az éjszakai munka is."

Attól még nem dolgoznak 16 órát.

2018. okt. 4. 12:56
 28/41 anonim ***** válasza:

"is csak annyit tudok neked kívánni, hogy az egész családoddal keverzél betont egész életedben havi 200 ezerért"

Kizárt. Tudod én nem másokra mutogatok meg várok, keresem a kifogást stb.

Hanem teszem a dolgom.

Ezért nem is vagyok az utcán meg nem is leszek.

2018. okt. 4. 12:57
 29/41 anonim ***** válasza:
70%

Jah és még mindig várom, hogy hol dolgoznak 16 órát, pontos helyét kérek.

Mindketten tudjuk, hogy ez a 16 óra egy légből kapott marhaság.

2018. okt. 4. 12:58
 30/41 anonim ***** válasza:
50%

"igen kapnak 12:30kor ebedet amit rendelünk leves+második:D de te nagyon tudhatod . Nem kib*szottul nem dicsekvés keppen írtam,Csak h van lehetoseg!!!!! "

Én nem tudom, hogy a Magyar vállalkozás alapját miért az képezi amit a nyugati államok "kifosztás", "rablás", "rabszolgatartás" szavakkal jellemeznek?

Egy ember fizikai erejét kihasználod arra, hogy betont keverjen neked nonstop, heti 50 ezerért és egy kockaleves moslékért? Már ne haragudj, de én ezt gusztustalannak tartom! Ez nem vállalkozás, hanem népnyomorító tollasodás a rászorultak rovására. Reméllhetőleg vége lesz ezeknek a lófasz bizniszeknek előbb utóbb. Egyik haveromnak egy ilyen klasz vállalkozó 12 millióval tartozik, mert "józsikám nem fizettek ki a getcik, de már jövőre lehet odaadom..." Miközben a kajmán szigeteken nyaralt bugrisként. Sztem akinek nincs pénze ne vállalkozzon egy kockalevessel meg heti 50 ezerrel.

2018. okt. 4. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!