Nem vagyok a hajléktalanok ellen . Parom is és a szüleim is építőiparban dolgoznak van 4 emberünk akit az utcáról szedtünk össze, jöjjön segedmunkasnak napi 10.000 ft plusz kaja van .biztos hogy nem csak az én családomba van ilyen ! Ez a 4 emberünk is ugy van hogy 30bol ez a 4 akart dolgozni . Fiatal 18-20eveseknek adtunk munkát ők 1 napot jöttek ha jöttek egyáltalán,inkább ott vannak a bevásárló központok előtt kéregetnek.
Ha jól dolgozik az ember nem érdekel honnan jött! Heti legalább 5 napot dolgozni kell az HETI 50.000Ft és mondom a kaja adott. Aki akart talpra állt belole,aki nem az meg oda szarik a másik ingatlanja elé
"Egy német hajléktalan azért örvend annyi megbecsülésnek,és jövedelemnek, és ázsónak mint itt egy gyári munkásrébot, vagy egy kisnyugdíjas...."
Ahha, persze :D
Látszik, hogy te se voltál még Németben:D
Az utcáról lehet eltünteti a hajléktalanokat, de a problémát nem oldja meg.
Olyan ez, mintha levágnák a kezedet és eldugnád a kabátujjadba a karod. Nem látják, de attól még elvérzel.
" Menjen ki egy rétre vagy"
Ajánlj már egy rétet az oktogonnál, ahol ingyen lehet hugyozni!
"utcáról lehet eltünteti a hajléktalanokat, de a problémát nem oldja meg."
Már hogy ne oldaná meg?
Nem kell többet a ganajban gyalogolni.
"Parom is és a szüleim is építőiparban dolgoznak van 4 emberünk akit az utcáról szedtünk össze, jöjjön segedmunkasnak napi 10.000 ft plusz kaja van .biztos hogy nem csak az én családomba van ilyen ! Ez a 4 emberünk is ugy van hogy 30bol ez a 4 akart dolgozni ."
Gondolom ezt most azért írtad, hogy tapsoljuk a te és a családod nagyszerűségén. Egy 12-16 órát ledolgozó segédmunkás nincs azzal kisegítve, hogy te viszel neki egy 160ft-os kenőmájast a Pennyből, és keveri a betont neked napi 12-23 órán keresztül napi 10 ezerért. 2 ezernél kezdődik a segédmunkás "éppenhogy" munka móka. Ha 12 órát gürcöl adjál neki 24 ezret naponta minimum, vagy keverjed te a családoddal, az a legköltséghatékonyabb! Milyen heti 50 ezer? Megérett ez a vállalkozói réteg a pusztulásra....
"Egy 12-16 órát ledolgozó segédmunkás nincs azzal kisegítve, hogy te viszel neki egy 160ft-os kenőmájast a Pennyből, és keveri a bet"
Te miről beszélsz?
Mutasd már meg nekem azt az építkezést, ahol 12-16 órát dolgoznak! :D
Úgy hazudsz, mint a vízfolyás :D
Amigy meg ha nem tetszik neki a havi 200 nettó meg a kaja, akkor nyugodtan elmehet máshová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!