Antal456 kérdése:
Ti milyen politikai ideológiát vallotok?
Figyelt kérdés
Én jobboldalit!2018. szept. 29. 21:26
31/36 anonim válasza:
20:10: le mered írni, hogy a zsidókról böfögöd vissza a szánalmas kis paneljeid? Nem mered leírni. Egyébként mit szólsz hozzá, hogy a vezéred milyen puszipajtása Netanjahunak?
32/36 anonim válasza:
31, Orbán populista, diktatórikus hajlamokkal ugyan, de nem a mi, nem Európa oldalán áll, mi szélsőjobbosok nem tartjuk európainak. Szélsőjobb és szélsőjobb közt van különbség. Pl. mi nem szimpatizálunk az ilyen-olyan afrikai vagy román szélsőjobbal, sőt, az ellenségünk lenne. Orbán is ilyen. Ők nem az igazságot képviselik, épp ellenkezőleg.
Már írtam, miért nem ildomos politikailag inkorrektnek lenni, de úgy látszik, tényleg nem érted.
35/36 anonim válasza:
én materialista vagyok.majdhogynem poszt kommunista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!