Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti milyen politikai ideológiát...

Antal456 kérdése:

Ti milyen politikai ideológiát vallotok?

Figyelt kérdés
Én jobboldalit!
2018. szept. 29. 21:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
45%
Jobboldali liberális, konzervatív.
2018. szept. 29. 22:30
 12/36 anonim ***** válasza:
27%
kommunizmus
2018. szept. 29. 22:32
 13/36 anonim ***** válasza:
68%
Középre helyezném magamat. A bal és a jobb oldal közé félúton. Inkább konkrét témák vannak amelyekben különbözőképpen vélekedek. Nem hagyom magamat befolyásolni és mindig a józan ész alapján döntöm el hogy miben melyik oldalnak adok igazat.
2018. szept. 30. 11:37
 14/36 anonim ***** válasza:
14%
Szélsőjobboldali, rendpárti, és nem apróznám el a bűnözők megbüntetését, és nem bajlódnék bíróságokkal. Egy bizonyos néppel szemben ellenszenvvel tekintek, rendkívül radikális politikát folytatnék velük szemben. Szerintem övék a média, ők irányítják a politikát, majdnem minden rossz mögött ők állnak, ők csinálták az egész kommunizmust, szerintem rendkívül rasszisták, önzők, gonoszak, hazugok, stb. A különböző rasszoknak egy helyen kellene élniük nagyjából, szerintem, ellenzem a multikultit és a keveredést.
2018. szept. 30. 11:50
 15/36 anonim ***** válasza:

'Egy bizonyos néppel szemben ellenszenvvel tekintek, rendkívül radikális politikát folytatnék velük szemben. Szerintem övék a média, ők irányítják a politikát, majdnem minden rossz mögött ők állnak, ők csinálták az egész kommunizmust, szerintem rendkívül rasszisták, önzők, gonoszak, hazugok, stb.'

Egy Adolf Hitler nevű pacák pont így kezdte, látható eredménnyel..

2018. szept. 30. 16:07
 16/36 anonim ***** válasza:
robe, sokak példaképe volt, igen. Még egyszer leírom, adott nép 100 millió áldozatot szedett, de vess egy pillantást arra, mit tesznek a saját, érdekesen újított államukban... Hitler hozzájuk képest ártatlan bárányka volt.
2018. szept. 30. 16:14
 17/36 anonim ***** válasza:

És ez szerinted ad felmentést Hitlernek?

2018. szept. 30. 19:08
 18/36 anonim ***** válasza:
#17 es vajon Hitler tette ad felmentest, jogot, felhatalmazast a szobanforgo nepnek?
2018. szept. 30. 19:13
 19/36 anonim ***** válasza:

robe, ha szerintem egy ugyanolyan heterogén népről lenne szó, mint gyakorlatilag szinte mindegyik, akkor igazad lenne. De ez egy roppant homogén nép, melyben a népi, sőt faji összetartás az első, a hazudozás, becsapás, álcázás normális, önkritikájuk nincs, beképzeltek, erkölcsük szinte nincs is, stb. Ha csak a 20%-uk lenne olyan legalább, mint amilyen a másik honi kisebbségiek jobbik része, más lenne a véleményem.

Egy video az igazságtalan összetartásukról az idegenekkel szemben:

https://www.youtube.com/watch?v=YFoZiQn1U6M

2018. szept. 30. 19:18
 20/36 anonim ***** válasza:
Hm, megjelentek a gyáva nácik, akikben még annyi sincs, hogy egy egészségesen nyíltat zsidózzanak.
2018. szept. 30. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!