Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti milyen politikai ideológiát...

Antal456 kérdése:

Ti milyen politikai ideológiát vallotok?

Figyelt kérdés
Én jobboldalit!
2018. szept. 29. 21:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Hitlerről volt szó, erre elkezdtek zsidózni...

A Führer tanai ezért voltak olyan kelendőek. Könnyebb a hibákért a másik népet hibáztatni.

Igaz, hogy ott volt az autópálya-építés és más projektek-jó húzások-, de összességében mégis egy bukott rendszerről beszélünk.

2018. szept. 30. 19:31
 22/36 anonim ***** válasza:
0%

ja mert egészen véletlenül, Trockij,Rosa Luxemburg,Yagoda,a Federal Reserve tulajai.. veletlen sem az emlitett nephez tartoztak..

ja,de.

gondolom a "judeobolsevizmus" kifejezést sem a szél fújta össze.

az a bizonyos haraszt ugye ugye...

2018. szept. 30. 19:35
 23/36 anonim ***** válasza:

Hja, ti néhány ember alapján az egész nációt egy táborba skatulyázzátok be :P

Ezzel minket is lehetne fikázni Szálasi vagy Rákosi folytán.

2018. szept. 30. 19:38
 24/36 anonim ***** válasza:
robe, a szélsőjobbosok, akikre gondolsz, vagy az antiszemiták, sőt bizonyos más kisebbségeket utálók 90%-a sosem hibáztatta az utált népcsoportot valamiért, ami nem volt igaz, csak igaz dolgokért, amit tapasztaltak. ostobaság lenne ezt gondolni, ha az egész világon szinte ugyanazokat a viselkedésmintákat, népcsoportokat nem csípik.
2018. szept. 30. 19:40
 25/36 anonim ***** válasza:

'sosem hibáztatta az utált népcsoportot valamiért, ami nem volt igaz'

A náciknál ez pont megdől. Pl: az 1. világháború német vereségéért (többek között) a zsidókat hibáztatták, mert aljas módon hátbadöfték a nemzetet.

2018. szept. 30. 19:58
 26/36 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, ott mi volt a baj. Az valószínű, hogy a Balfour-nyilatkozatért cserébe valóban egy adott kis csoport léptette be az USA-t a háborúba. A pestis miatt is a zsidókat vették elő, ami valószínűleg nagyrészt nem volt igaz, de ettől még a maradék dolgok majd 100%-ában lehet igazság. Pl. te azt hiszed, véletlen, hogy a tanácsköztársaságban olyan elsöprően reprezentálta magát egy közösség, és mindenhol máshol is az NDK-tól Oroszországig, ahol nagyobb számban voltak jelen. Szerintem logikus azt gondolni, hogy valószínűleg ez a tágabb közösséget is jellemzi, és tudjuk, hogy így is van, hisz rengeteg ilyen visszatetsző dologban vettek részt, pl. ha megnézed, kik propagálják az egész világon a multikultit, bevándorlást, kisebbségek többletjogait, feminizmust, ami abszolút negatív, ott is többségben vannak. Soros csak egy a sok közül.
2018. szept. 30. 20:07
 27/36 anonim ***** válasza:
9%

"Hm, megjelentek a gyáva nácik, akikben még annyi sincs, hogy egy egészségesen nyíltat zsidózzanak."

Ezért nincs igazsága a baloldalnak. Nagyon jól tudják, hogy a politikai korrektségük, liberalizmusuk uralja a közéletet, de még ők vádolják gyávasággal az ellent.

2018. szept. 30. 20:10
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miféle nyilatkozatra célzol, de nem érdekes. Az 1. világháborúba az Államok az antant megsegítése érdekében lépett be, hivatalosan a hajói megtorpedózása miatt.
2018. szept. 30. 20:14
 29/36 anonim ***** válasza:

robgros..akkor meg minek szólsz hozzá??

"nem érdekes" ...

á dehogy.nincs itt semmiféle látnivaló,csak épp az Államokat beráncigálták a jewishok,mivel a UK elvesztette volna a háborút,viszont örömmel támogatták Izrael létrejöttét,cserébe a katonai intervencióért..csakhogy mentsék magukat.

2018. szept. 30. 20:20
 30/36 anonim ***** válasza:
Óh, tudtam én, hogy megint a zsidókra megy ki a játék, nem hazudtoljátok meg magatokat :)
2018. szept. 30. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!