A magyar hatóság miért éhezteti a menedékkérőket?
140.
Szerbiában nincs háború. Ergó nem menekülhet háborúból.
142.
Egyébként vissza kéne térni az eredeti hírhez. Valóban éheztetik őket? Mert úgy elsiklottunk e felett. Könnyen el tudom képzelni, hogy egy szó nem igaz belőle.
"Júliusban változott a menekültügyi szabályozás. Ez alapján minden, Szerbiából érkező ember menedékkérelmét elutasíthatják"
Ennyi. Ha egy országba nem akarnak beengedni, tudomásul veszem. Kitalálok mást, máshova megyek stb. De nem maradok ott, hogy akkor most mi lesz a vacsora.
"Könnyen el tudom képzelni, hogy egy szó nem igaz belőle."
Eddig szerinted nem volt baj hogy a magyar hatóság éhezteti őket, most meg az maradt hogy nem igaz a hír?
146.
Nem. Nem tartottam helyesnek - ha igaz. Azt mondtam, Magyarország nem népkonyha, és nem kötelessége vadidegen kalandorokat etetni. De biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás. Nem hiszem, hogy bárki is éhen fog halni.
De ez nem jár nekik.
147.
444 meg Helsinki Bizottság. Most jól meggyőztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!