A magyar hatóság miért éhezteti a menedékkérőket?
Undorito egy orszag ez. Vagyis nem az orszag, az szep lenne csak tele van undorito "emberekkel".
En mar nem is sajnalom hogy tonkreteszi a fidesz, ezt erdemli ez az ostoba nep.
104.
Igen, mert velünk ellentétben a muszlimok híresen toleránsak a másvallásúakkal szemben.
Nagyszerű. Index, nyugat, atv mi lesz még? 444, ripost, 888, sima8, pestisrácok, origo, megyei hírlapok? Van bármilyen olyan információ forrásod, aki még nem bukott meg??? És ez nem segítség volt arra kiktől idézz. Én is írhatnék arról egy cikket, hogy a migráncsok bejöttek ide és nekem adták ételük, italuk és a felsőkategóriás mobiljaikat utána csúnya rossz náci magyar szarrá verte őket... Mert igen... Valahogy kajára nem futja szegény menekülteknek, de a csúcskategóriás mobil ott van a kezükben...
Esetleg a mindenegyben blogtól nem szeretnél valami szépet idézni? Ezek után az információ források után azt sem szégyen beismerni! Hozzátenném: te láttál már valaha élőben migránst. Mert nekem nem egyszer volt "szerencsém" velük utazni és had ne mondjam milyen jó móka volt, kulturált, okos, maguk után rendet hagyó tisztességes menekültek voltak. Vagy várjál... Nők és gyerekek nem is voltak köztük csak huszon és harminc egynéhány éves fiatal életerős férfiak... A nők és a gyerekek nem menekülnek a háború elől? :O
1 - Honnan volt neki lecsókolbász konzerve a CBA-ba vette, amikor be sem léphet ? :O
(CBA csak magyar üzletlánc, csak itt adnak ilyet, szerbiába nem)
2 - Adtak neki lecsókolbász konzervet, de nem kellett mert nem volt éhes. Aki éhes nem válogat, hogy van-e benne nyomokban lecsókolbász
3 - Bevallom én ettem ilyet és nincsen benne sertéshús csak lecsókolbász meg lencse.
Ivóvíz
Étkezési lencse 12%
Lecsókolbász 9%
Búzaliszt
Napraforgó étolaj
Fűszerek
Ételízesítő [étkezési só, szárított zöldségdarák (változó súlyarányban: sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya, petrezselyemlevél), ízfokozó (nátrium-glutamát), cukor, szőlőcukor, kukoricakeményítő, fűszerek, élesztőkivonat, ízfokozók (dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát)]
Étkezési só
Mustár
Ecet
Cukor
Füstaroma
4 - Miért nem tápóltatja a szerb kormány, hiszen a tranzit zóna szerbia része ,még nem lépett át határt nem fogadtuk be. Szerbián nem kérted számon?
6 - Tudják évek óta, hogy mi nem engedjük be őket, miért jönnek hát erre?
"Tudják évek óta, hogy mi nem engedjük be őket, miért jönnek hát erre?"
Már nem jönnek. Az EU megegyezett Törökországgal. Az EU beszáll a költségekbe, ők pedig nem engedik őket tovább. Korábban Németország kijelentette hogy befogad menekülteket, ezért jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!