Ha a NATO alltal titkos -nak minösitett fegyverrel terrorizalnak valakit tud-e segiteni a magyar hatosag?
18,30 Alltalaban zsido barataim ismeröseim szoktak ezt javasolni , hogy menjek orvoshoz ugyhogy ilyen valaszt mar kaptam ismerösi körben is .
2, Csak azert tudok rola , mert ellenem hasznaljak , de ha mellettem allsz semmit nem erzel viszont ha hirtelen helyet cserelunk akkor mar te is erezned amig at nem celozzak .
Amit 2 ember tud, az már nem titok, illetve, csak akkor az, ha a 2 közül az egyik halott.
Szerintem szimplán frontérzékeny vagy, vagy kialvatlan. Zsúfolt a napirended? Hány órát szoktál aludni? Van v.milyen káros szokásod (cigi, pia, drogra gondolok elsősorban)? Stresszes az életed?
Na de várjál már!
Minek akarnának zsír egyszerű, mezei embereket piszkálni ezzel az izével? Hova tennék a fegyvert? Ekkora hatótávolság eléréséhez még mindig nagy méretek kellenek, és mert titkos, ezt el kell v.hová dugni.
Egy átlagpolgárnak lövése nincs nemzetbiztonsági dolgokról, "nincs közel a tűzhöz", hogy értékes infoirmációkat gyűjtsön és kidobja a nyilvánosságnak. Akkor se, ha vezető pozícióban dolgozik (nem az adott miniszterre gondolok, hanem pl. osztályvezetőre) egy minisztériumban, vagy önkormányzatban.
Annyira zártak ezek a "felső körök", hogy aki már abban benne van (mondjuk, miniszterek), az vastagon kussol, mert amúgy nem volna haszna a szövetkezésből. Marad 3 lehetőség:
A) V.ki kiugrott beszélt ilyen katonai holmikról, de azt az illetőt hamar eltennék láb alól
B) Az egész nem más, mint provokáció/szándékos félelemben tartás (nem tudom, olvastad-e Orwelltől az 1984-et)
C) Az illető egy futóbolond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!