Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az igazoltatás...

Mit gondoltok az igazoltatás során meghalt férfi esetéről?

Figyelt kérdés
57 éves mérnök ember volt. A rendőrök ok nélkül zaklatták őt, aminek halál lett a vége. Egy ártatlan ember halála. Ez megtörténhet bárkivel bármikor ebben az országban: [link]

2017. aug. 8. 04:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2017. aug. 8. 05:03
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
nincs nyomozás az ügyben? ez komoly?
2017. aug. 8. 05:18
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Még az is érdekes, hogy a rokonok se nyilatkoznak róla rendesen.

Kb olyan szaga van az egésznek, mintha a Ceausescu rendszerben történne.

Kíváncsi vagyok, a végére elmondanak-e mindent.

Bár lehet, olyan hiba történt, hogy lenne akkora népharag, hogy a facebook beleroggyanna.

2017. aug. 8. 05:33
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Index:Az ügyészség megkezdte a nyomozást. 444 :Az ügyészség nem rendelt el nyimozást. Na most akkor melyik hazudik? Nyilván inkább a 444. Nem hinném hogy meg merik tenni hogy nem nyomoznak. Nyomozás mellett is el lehet mismásolni a dolgokat.
2017. aug. 8. 06:18
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha full rossz indulattal állnánk hozzá:

A főkapitány valami kis rokona, az újonc, régen elnyomott kis f@$zkalap megkapta az egynruháját, jelvényét meg a gumibotját, ettől ő volt a jani, majd a póverkedés egy ártatlan civillel szemben ("kuss b@$zdmeg, itt én vagyok a hatalom...", gondolom ismerős a hozzáállás) rosszul sült el, ment sírni a kis seggdugasz a befolyásos bácsikájához, hogy tusolja el, meg ő nem akart rosszat, stb stb, így most a "bácsika-közeli" média így állítja be, a másik meg úgy. De nem mindegy? A lényeg, rendőri intézkedés közben (valószínűleg rendőri túlkapás miatt) meghalt egy ártatlan civil (a jelen tényálladék szerint), csak ezt valahogy még csűrni-csavarni kell, nem így egyértelműen kijelenteni, mert az méginkább rossz fényt vetne a legtöbb ember szemében amúgy is elkapált rendőrségre. Tisztelet a kivételnek, mert elismerem, vannak rendes zsaruk, akik tényleg a munkájukat végzik, de sajnos a munkám végett naponta találkozok orbitális f@$ztarisznya rendőrökkel, akik tényleg csak az alkalmat lesik arra, hogy fitogtathassák a kezükbe került hatalmat.

Aztán ki tudja, az érem másik oldala, hogy lehet volt valami stiklije az ürgének, meg egy rejtett vagy ismert szívbetegsége, és még ha nem is erre irányult a rendőri intézkedés, bestresszelt tőle annyira, hogy a stressz vitte el. De nagy valószínűséggel a teljes igazságot sose fogjuk megtudni.

2017. aug. 8. 07:56
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

# 4/5 Időpont ma 06:18

Vagy a rendőrség hazudik ("A rendőrség közleménye szerint az ügyészség már tegnap megkezdte az eset kivizsgálását."):

[link]

2017. aug. 8. 08:06
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Vagy egyik sem hazudik, csak az index cikke egy nappal korábbi. De azért minden alkalmat meg kell ragadni a 444 fikázására, ugye?
2017. aug. 8. 08:30
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

Én bírom a 444-et, de erről az esetről minden háttérinfo nélkül nagyon részrehajló és uszító cikket írtak, a kommentelők rögtön bele is álltak a rendőrök fikázásába, pedig azt se tudjuk mi történt. Te is ezt írtad:

"57 éves mérnök ember volt. A rendőrök ok nélkül zaklatták őt, aminek halál lett a vége. "

Alapból, hogy jön ide hogy mérnök? Ezzel is rögtön az áldozatot kezdjük mosdatni hogy na hát ő mérnök, mit piszkálják a rendőrök? Szerintem ez irreleváns. Másrészt honnan tudod hogy ok nélkül? Én pl. életemben nem találkoztam olyannal hogy teljesen ok nélkül, békésen parkoló embert megrángattak volna a rendőrök. Csak az áldozat mellett ülő személy és az ott sem tartózkodó fia nyilatkozatát olvashattuk ami nyilvánvalóan részrehajló. Azért a rendőröket is megkérdezném hogy mennyire piszkálták ok nélkül, miért nem volt együttműködő z áldozat.

Meg bármilyen szemetek is voltak a rendőrök, azért ne kenjük már rá száz százalékig.. Attól hogy meg akarták motozni még nem kellett szívrohamot kapnia. Valószínűleg ha csak ült volna a kocsiban és nem is jártak volna arra a rendőrök akkor is megtörténik. Ez olyan mint múltkor az aquaparkban a fószer aki szívrohamot kapott a csúzdán. Ha otthon vagy az utcán történik akkor senkit nem érdekel, de mivel a fürdőben kapott szívrohamot ezért rögtön rángassuk meg az aquaparkot.

2017. aug. 8. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Az Orbán kormány végeztette ki, mer túl sokat tudott.
2017. aug. 8. 09:50
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
8-as, engem volt, hogy ok nélkül vegzáltak a rendőrök. Max annyi lehetett az "ok", hogy fiatal vagyok. Még csak nem is gurut az autó, szabályosan, lehúzódva parkoltam egy virágbolttal szemben, semmi nem tiltotta a parkolást, még csak el is lehetett mellettem férni, BŐVEN 2 autónyi hely volt, mivel teljesen lehúzódtam az útról. Erre megáll mögöttem a gyökér egyenruhás, fénykürttel (!!!) rámvillant, erre nem reagálok semmit (ha felkapcsolja a villogót, akkor nyilván "kapcsolok", hogy mit akar, még ha ezzel kvázi köztörvényes bűnözőként kezel azonnal). Majd párom kijött a virágboltból, a rendőr odaszol neki, hogy -idézem- "Figyejjé mán, szójjá légyszives a sofőrnek, hogy szálljon ki!" Kiszálltam, mire a rend éber őre a "Mutasd már a papírokat" kezdetű "szakszerű" felszólítással kéri az okmányaimat. Akkora szemem lett hírtelen, mint egy-egy biliárdgolyó. Ilyen a jelen rendőrgeneráció, sajnos. Tényleg sokszor ok nélkül vegzálnak, annak reményében, hogy valamibe bele tud ugatni, és meg tud kínálni egy kövér csekkecskével. Az említett esetben nálam nem talált semmit, illetve én se hagytam magam, hogy beleugasson az autóba (minden papírozva van az autón), így kénytelen volt elengedni, de látszott a keserűség a kisebbségi komplexusos pofáján.
2017. aug. 8. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!