A magyar hatóság miért éhezteti a menedékkérőket?
"Nem tudható mert mint kiderült 1200 ember esetében megadta a magyar állam a menekült státuszt"
Az általad hivatkozott cikk:
"Júliusban változott a menekültügyi szabályozás. Ez alapján minden, Szerbiából érkező ember menedékkérelmét elutasíthatják"
Ergó, kétesélyes a dolog. Ha elutasítják, nincs miért maradni. Van aki megkapja, van aki nem.
Engem egyre inkább az érdekel, hogy a kedves kérdező miért lobbizik ennyire a "menekültek" (illegális határsértő, ellenőrizetlen előéletű bűnöző) miatt?
Miért érdekel ez téged ennyire? Nincs életed? Nincs munkád? Nincs családod akivel foglalkozni kéne?
Ha azon dühöngenél, hogy egyáltalán hogy kerültek IDE a határunkra, és mi a francot keresett itt 2015ben hétmillió menekült, akkor megértelek..de hogy még azért hisztizzél, hogy nem adnak nekik enni..
Egyáltalán minek jönnek ide? Nem gondolkodtál még el ezen?
"Mondom hogy kamu dumával ne gyere. Szerbia felől odamész és adsz nekik enni."
Nem értesz magyarul? A cikk szerint nem lehet úgy sem.
"Ergó, kétesélyes a dolog. Ha elutasítják, nincs miért maradni. Van aki megkapja, van aki nem."
Úgy éheztetik őket hogy még nincs elbírálva a kérelmük.
# 196
én alapvetően azt nem értem, hogy kerül tranzitzónába.
Őr -> Kerítés -> Kerítés -> Migráns
hogy jut át egyáltalán? Hát be se kéne engedni kezdjük ott.
"magyar hatóság menekülteket éheztet"
Ezek nem menekültek. Mutattunk már rá 146x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!