A magyar hatóság miért éhezteti a menedékkérőket?
Vannak felmérések, adatok, amiket jól megmagyaráznak.
Ilyen volt az iskolákban is az éhező gyerekek száma.
Csináltak egy felmérést, hogy a gyerekek hány százaléka eszik otthon reggelit indulás előtt, meg utána hányan esznek otthonról hozott tízórait. Kijött, hogy rengetegen nem reggeliznek és sokan ebédkor esznek először.
Ebből levonták nagy okosan a következtetést, hogy ennyi gyerek nyomorban él, mert nincs otthon annyi ennivalója sem, hogy reggelizhessen, éhezik ebédig. van sok ilyen gyerek is sajnos, csak ez a felmérés pont nem az ő számukat mutatta meg. Ugyanis rengeteg gyerek nem akar reggelizni otthon, vagy mert nem szeret korán enni, vagy mert alsó tagozatosként az iskolában eleve reggeli/korai tízórai várja. Mindezzel az "éhező" tömeggel párhuzamosan az ebédnél rengeteg kaja marad meg. Aki éhezik, az nem hagyja ott az ételt. Akkor sem ha nem szereti. A gyerekek többsége azonban nem eszi meg ha nem a fogára való, mert tudja, hogy nem sokára otthon másféle kaja várja.
Szerintem ilyen lehet az éhező migránsok története is. Van biztosan köztük ilyen is, de nem ez a többség és nem ez történik mindenhol.
215.
Valahogy védekezni kell az invázió ellen.
Most gondolj bele. Elmenekül a háborúból. Eddig érthető, habár...azért harcolni is lehet. Na de jó, én is szülő vagyok, megértem, biztonságot akar a gyerekeinek.
Átutazik Törökországon. Muszlim ország. Aránylag jól élnek. Nem jó. Jön Bulesz. Áhh, nem az igazi. Szerbia. Nem rossz gyerekek, de ott ők vannak otthon, ott minden OK, ha elfogadod őket, más esetben elég gorombák tudnak lenni.
Magyarország. Nem lehet átlépni a határt! Rohadt fasiszták! Pedig minden európai szent kötelessége, hogy a migránsokat támogassa.
Na, de tételezzük fel, eljut Németországba. Svédországba. Hirtelen, már nem menekül tova. Ott már jó neki. De azért kaja jöhet, valaki adjon munkát, de csak angolul beszélek alapfokon - ha egyáltalán - aztán pár év múlva robbantok, mert ezek milyen kirekesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!