Vèlemènyetek? Melyik magyar pàrttal szimpatizàljak?
Kèt hete töltöttem be a 18-at.
Eddig nem foglalkoztatott a politika,de úgy döntöttem kiveszem a rèszem a szavazàsokból a jövőkben,de fogalmam nincs melyik pàrt az amelyik jót akar az embereknek.
Olvasgattam itt elèg sok szitkozódó,gyűlölködő hozzàszólàsokat,irónikus kèrdèseket a politika tèmakörben,ès bevallom azon gondolkodtam,hogy ezek a felnőttek szavaztàk meg,hogy hogyan èljenek a jövőben milliók ebben az orszàgban?
Előttem az èlet ès nem szeretnèm azt,hogy tönkretegyèk a mostani 30-40-50-60 èvesek azzal,hogy èrtelmetlenül szavaznak,vitatkoznak,így èn a szavazatommal akarok hozzàjàrulni azzal,hogy szebbè,jobbà,biztonsàgosabbà tegyem a jövőmet.
Mielőtt eszedbe jutna kitalàlni,hogy ez a kölyök csak trollkodik,felhívom a figyelmed rà,hogy nem vagyok troll!
Nem kèrek köpködő,negatív leszólàsokat!
Azt tartsd meg a kocsmai haveroknak,ellensègeidnek,rosszakaróidnak.
Normàlis felnőtthöz mèltó vàlaszt vàrok tőled.Legalàbbis ha felnőttnek tartod magad.
Az önjelölt magyar nyelvtan tanàr huszàrok kímèljenek a kötekedèsükkel a fogalmazàsom ès a helyesíràsommal kaocsolatban!
Csak a kèrdèsre kèrek vàlaszt.
Köszönöm.
Szia, maga az alapgondolatod nemeslelkűségről tanúskodik és ezért respect. (Nézd el, hogy ez az első mondatom sem konkrét válasz a kérdésre).
Sajno nálunk az a legnagyobb baj, hogy kb olyan költői a kérdés, mint a "melyik ujjamba harapjak" vagy a "mit egyek, szart vagy fost". Nálunk nincs olyan hiteles szereplője a politikának, amivel akivel teljes egészében szimpatizálni lehetne. Mindegyiket csak a hatalom meg a zsebtömködés érdekli, holott ők a nép szolgái elvileg. Ezzel szemben meg önkényurak.
Nálunk eleve a rendszerváltás utáni második ciklustól (még nem is éltél) két szereplő van és felváltva villognak, mint a fénysorompó. De újat, hiteleset, jót, valódi értéket egyik sem képvisel. Sajnos én így látom, már teljesen fásult és kiábrándult vagyok.
De ha benned van affinitás, figyeld a híreket, olvass az eddigi történésekről, bogarássz archívumokat stb. Hitelesebb lesz az összképed, mintha valaki megmondaná neked a frankót...
"Javaslom az utolsó 30 év történelmének tanulmányozását, nézd meg a gazdasági adatokat, a neten van bőven anyag a döntéshez."
Nos, ha megnézed. egyből lepontozták - látod itt kell keresni! Ellenzéknek fáj ám az igazság! Mit gondolsz, miért lett megint 2/3, immár harmadszor? Mert a többségnek elege lett a népnyúzó, eladó, eladósító kormányzatból. Mindent megtalálsz a neten, javaslom a 2002-2010-es évek közötti időszak tanulmányozását - 2006-os választási csalás, valódi korrupció, ezer milliárdok eltűnése, állami vagyon eltűnése, állam, lakosság, önkormányzatok, kórházak eladósodása - minden benne van. Csak keresni kell! Javaslom, kezd az öszödi beszéddel! Ez volt az a pont, ahol a balliberális oldal lába alól kicsúszott a talaj, ezért nem tud talpra állni. Mondhatni, minden ott kezdődött.
Szimpatizálni egyikkel se. Ne légy olyan, mint az említett szitkozódó hozzászólók! Fanatikusok megtalálhatóak mindegyik pártnál.
Viszont szavazatodat mindenképp tedd meg. Azon párt mellett, ami a legközelebb áll az ideológiádhoz. Viszont ne feledd, tökéletes párt nincs, hogy az eszméid teljes mértékig egyezzen azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!