Hogyan lehetne fellendíteni a magyar ipart?
Hogyan lehetne a magyar ipart fejleszteni? Pl: magyar autó vagy elektronikai ipart, szerszám gyártást, stb?
Nem úgy értem hogy még több összeszerelő üzem jöjjön ide és a Suzuki és az Audi mellé jöjjön ide a BMW is vagy hogy nálunk gyártasson az Electrolux porszívót, hanem hogy magyar fejlesztések, magyar termékek jelenjenek meg a piacon.
"hőszigetelésnek köszönhetően, amitől jó penészesek lesznek a falak, hacsak nem raknak minden szobába szellőzőt..."
haha, ilyen ostobaságot is rég olvastam már.. :D
bírom azokat akik farzsebből nyomják a bullshit baromságokat, azt hiszik ettől okosabbnak tűnnek, közbe mégse.
a hőszigetelésnek pont az a célja, hogy hőhíd mentes legyen az építmény, ezáltal megakadályozva a páralecsapódást a hideg falfelületen.
nem is tudom, ált. iskola hányadik osztályában tanították harmatpont képződést?
na mind1, itt amúgy is mérnökök és politológusok válaszolgatnak "mellékállásban", kár időt is pazarolni rájuk hisz ők mindent tudnak :D
'Ki kell vágni a fideszt meg az Eut.'
Az értelem tetőpontja :D
Okosnak akart tűnni a hatos válaszoló, nem sikerült neki.
"Én építőmérnöknek tanulok (BME), és egy tanárom sem mondott még jót a műanyag ablakokról...
A lakás levegője optimális esetben 2-3-szor (!) cserélődik ki egy nap. Ha ez nem történik meg, akkor penészes lesz a lakás és egészségtelen is, mert a benne lakók nem jutnak friss levegőhöz.
A teljesen leszigetelt, tökéletesen hőzáró házakat (passzív házak) külön szellőzőrendszerrel látják el (itt a kifelé haladó szobameleg levegő áttételesen felmelegíti a beérkező hideg levegőt, így amikor a lakásba ér, már megfelelő hőmérsékletű). Ennek hiányában nagy hiba légmentesre zárni egy lakóteret..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!