Vèlemènyetek? Melyik magyar pàrttal szimpatizàljak?
Kèt hete töltöttem be a 18-at.
Eddig nem foglalkoztatott a politika,de úgy döntöttem kiveszem a rèszem a szavazàsokból a jövőkben,de fogalmam nincs melyik pàrt az amelyik jót akar az embereknek.
Olvasgattam itt elèg sok szitkozódó,gyűlölködő hozzàszólàsokat,irónikus kèrdèseket a politika tèmakörben,ès bevallom azon gondolkodtam,hogy ezek a felnőttek szavaztàk meg,hogy hogyan èljenek a jövőben milliók ebben az orszàgban?
Előttem az èlet ès nem szeretnèm azt,hogy tönkretegyèk a mostani 30-40-50-60 èvesek azzal,hogy èrtelmetlenül szavaznak,vitatkoznak,így èn a szavazatommal akarok hozzàjàrulni azzal,hogy szebbè,jobbà,biztonsàgosabbà tegyem a jövőmet.
Mielőtt eszedbe jutna kitalàlni,hogy ez a kölyök csak trollkodik,felhívom a figyelmed rà,hogy nem vagyok troll!
Nem kèrek köpködő,negatív leszólàsokat!
Azt tartsd meg a kocsmai haveroknak,ellensègeidnek,rosszakaróidnak.
Normàlis felnőtthöz mèltó vàlaszt vàrok tőled.Legalàbbis ha felnőttnek tartod magad.
Az önjelölt magyar nyelvtan tanàr huszàrok kímèljenek a kötekedèsükkel a fogalmazàsom ès a helyesíràsommal kaocsolatban!
Csak a kèrdèsre kèrek vàlaszt.
Köszönöm.
Figyeld a vezért,
szard le az egészt.
Csak van már egy kialakult világnézeted 18 évesen? Csak tudod, hogy mit akarsz?
Itt ez a sok kütyü, internet meg a többi, ma már igazán nem nehéz információhoz jutni. Mi mondjuk meg mit gondolj?
Vannak pártok, programok, van aki égre - földre esküszik az egyikre, a másik vérthány ugyanarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!