Akik Trianonosok miért nem értik meg végre, hogy rossz döntés volt de bele kell nyugodni az élet megy tovább?
Nem szeretnék vitát kelteni, csak kíváncsi vagyok.
Mindig meglepődöm, hogy teljesen fiatal emberek(15-20-as korosztály) is milyen fanatikus tud lenni az ilyen kérdésekben. Nem nagyon értem, hogy miért. Jó őké, rossz döntés volt, de megy tovább az élet nem!?
Személyesen pedig szerintem nem sok emebert érint a dolog, vagy szeretnétek Erdélyben lakni vagy odautazni? Mert azt így is megtudjátok tenni a mai világban.
Nem nemzetállamokat kell létrehozni, hanem birodalmi eszmében gondolkozni. A kárpát-med.ce geopolitikailag egy erős egység lenne ha....
de ez előbb utóbb helyre fog állni
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
KIKÉREM MAGAMNAK!!!!! A STAR WARS MINDENIDŐK LEGHÍRESEBB, ÉS EGYIK LEGSIKERESEBB FILMJE!!!!!!!!! TÖBB OSCAR DÍJJAL!!!
És inkább foglalkozok filmekkel, minthogy hülye keserű mindenben politikát kereső humortalan seggarc legyek!
Amúgy meg mi az a fontos dolog? A kuruc info bámulása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!