Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Trianonosok miért nem...

Akik Trianonosok miért nem értik meg végre, hogy rossz döntés volt de bele kell nyugodni az élet megy tovább?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék vitát kelteni, csak kíváncsi vagyok.

Mindig meglepődöm, hogy teljesen fiatal emberek(15-20-as korosztály) is milyen fanatikus tud lenni az ilyen kérdésekben. Nem nagyon értem, hogy miért. Jó őké, rossz döntés volt, de megy tovább az élet nem!?

Személyesen pedig szerintem nem sok emebert érint a dolog, vagy szeretnétek Erdélyben lakni vagy odautazni? Mert azt így is megtudjátok tenni a mai világban.

2010. jún. 15. 13:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
25%

jó kibúvó, de nem igaz

ők is csak a megélhetésüket nézik, mint a legtöbb ember

2010. jún. 15. 13:45
 12/43 anonim ***** válasza:
37%
Az erdélyi magyarokat szerint meg kevésbé foglalkoztatja ez a kérdés mint az itteni díszmagyarokat...
 13/43 anonim ***** válasza:
73%

"Pszichológia az egész...Kell nekik valami ami ellen/vagy mellet harcolhatnak, ettől elégülnek ki."

Már értem! Akkor te biztos az orgazmus miatt támadod kézzel-lábbal a magyarságot, mert tartozni szeretnél valahová.

Világos...

14/43 anonim ***** válasza:
46%

meg persze történelmi okai vannak

hisz Erdély már 500 éve nem Mo. része (leszámítva a Monarchia 50 évét)

2010. jún. 15. 13:46
 15/43 anonim ***** válasza:
11%

"Már értem! Akkor te biztos az orgazmus miatt támadod kézzel-lábbal a magyarságot, mert tartozni szeretnél valahová.

Világos..."

Támadtam volna?:D ugyan mivel?

2010. jún. 15. 13:48
 16/43 anonim ***** válasza:
33%
Én azért szívesen megkérdezném a szenvedélyes nagymagyar 10 éves korosztálytól tudják-e mijaza a trianon.
2010. jún. 15. 13:53
 17/43 anonim ***** válasza:
21%
10en éves*
 18/43 anonim ***** válasza:
60%

Illyés Gyula: "magyar az, akinek fáj Trianon"

gondolom ő is díszmagyar, melldöntögető hazaffy volt igaz? PFFF...

sok rossz "világpolgár" kiöltek belőletek mindent ami ezer éven át összekötötte a magyarságot

19/43 anonim ***** válasza:
nem csak az itteniekből
2010. jún. 15. 13:56
 20/43 anonim ***** válasza:
14%

"Illyés Gyula: "magyar az, akinek fáj Trianon"

gondolom ő is díszmagyar, melldöntögető hazaffy volt igaz? PFFF"

pffff...hát igen az volt, miért ne lehetne az? Mert költő? hogy oda ne rohanjak...miért érne többet egy költő szava mint bármely emberé?

mint ahogy Ady Endre is lehet liberális, mellldöngető, magyargyülölő. Vagy nem az?

2010. jún. 15. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!