A Fidesz miért csak a régies családmodellt támogatja?
"Mert a társadalomnak van szüksége arra, hogy ne csökkenjen a létszáma és ne öregedjen el."
Az utóbbi időben sajnos ilyen herbálos, segélyes, szellemi alultápláltak születtek amivel nincs előrébb egy társadalom, a púp viszont növekedett.
Valami kitétel kéne, ha véletlen nem lesz adófizető, szocializált, hasznos, tanult egyede a társadalomnak az a gyerek, akkor elkobozni a fasszba mindent, és bezárni a szülőket.
A családi adókedvezményt az egyik szülő veheti igénybe.
És mindenhol nyilván a jobban kereső fogja igénybe venni.
Általában ezek a férfiak.
Nőknél meg sokkal gyakoribb a minimálbérre bejelentés 4 órába.
És ebből vonnak neki SZJA-t.
Közben van 3 gyerek,apuka nem fizet semmi SZJA-t.
Anyuka meg minimálisat a trükközés miatt.
Ezért igazságtalan a rendszer.
Tévedés, a családi adókedvezményt megosztva is igénybe lehet venni.
Számtalan nő van, magamat is beleértve, akik sokkal jobban keresnek a férjüknél.
A nők iránti frusztrációdat leszel szíves valahol máshol kiélni. Esetleg tenni érte, hogy jobban menjen az ismerkedés.:D
Semmiféle frusztrációm nincs a nőkkel kapcsolatban.
Nem is a nőkhöz vonzódom.
Ja,persze mindenre az a magyarázat,hogy ha valaki nem tartja igazságosnak pl,hogy egyes nők 58 évesen nyugdíjba mennek,akkor már nőgyűlölő.
Amúgy meg nem vagyok párkapcsolatfüggő sem.
Pontosan az esélyegyenlőség híve vagyok.
A társadalom mégis bizonyos csoportokat pozitív diszkriminációban részesít.
"nem vagyok párkapcsolatfüggő"
Így mondják mostanában, hogy alkalmatlan a társas kapcsolatokra, így magányos, egyedül fog megöregedni és ezért megkeseredett, mindenkit gyűlöl akinek sikerült családot alapítania?
Mert a pozitív diszkriminációval lehet elérni egyes társadalmi csoportok esélyegyenlőségét.
Nem olyan bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!