Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok mondani egyetlen...

Tudnátok mondani egyetlen épkézláb érvet, hogy a Fidesz miért jobb mint a Jobbik?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
24%

70.

Mert nyert, és élvezi a szavazók bizalmát.

2018. máj. 3. 21:09
 72/87 anonim ***** válasza:
84%
Immár 7 oldalon keresztül magyarázom neked hiába: attól, hogy valaki/valami népszerűbb, még nem biztos, hogy jobb. Csak az önálló gondolkodás nélküli divatmajmok tesznek egyenlőségjelet a kettő közé.
2018. máj. 3. 21:13
 73/87 anonim ***** válasza:
13%
Számomra nem teljesen világos, hogy a kérdező mire utalt a kérdésével. Arra, hogy alapjáraton miben jobb, vagy hogy miért jobb ha a Fidesz van kormányon, mintha a Jobbik lenne? Csak mert lenne tippem, hogy talán miért jobb ha a Fidesz van kormányon és nem a Jobbik, csak a kérdés így szó szerint nem ezt "kérdezte".
2018. máj. 3. 21:15
 74/87 anonim ***** válasza:
20%
Mert a narancs finom, a kereszt pedig nem. Át kéne tervezni a logót mondjuk macimézre.
2018. máj. 4. 04:05
 75/87 anonim ***** válasza:
4%

"attól, hogy valaki/valami népszerűbb, még nem biztos, hogy jobb"

Megette a fene, ha nem képes úgy politizálni, hogy bizalmat kapjon a választóktól. Akkor hiába "jó". Miben "jó"?

Maradjunk autós példánál. Azt mondja valaki, van egy kocsija, szuper jó. Csak nem megy. Momentán nem indul. Néha - néha beindul, de a sarkon megint leáll. Nagyon jó ám, csili - vili. Csak nem megy. De hát vedd meg próbáld ki! Köszi, én igazából olyan kocsira gondoltam, amelyik megy. De nem, nem, ez nagyon jó, adj neki egy esélyt!

A másik kicsit zörög, füstöl, de pöccre indul, elviszi a gazdáját mindenhova, évente egy olajcsere, megy, lehet rá számítani. Olcsó is. Persze, hogy ilyet akar mindenki.

2018. máj. 4. 07:17
 76/87 anonim ***** válasza:
89%

"Maradjunk autós példánál. Azt mondja valaki, van egy kocsija, szuper jó. Csak nem megy. Momentán nem indul. Néha - néha beindul, de a sarkon megint leáll. Nagyon jó ám, csili - vili. Csak nem megy. De hát vedd meg próbáld ki! Köszi, én igazából olyan kocsira gondoltam, amelyik megy. De nem, nem, ez nagyon jó, adj neki egy esélyt!

A másik kicsit zörög, füstöl, de pöccre indul, elviszi a gazdáját mindenhova, évente egy olajcsere, megy, lehet rá számítani. Olcsó is. Persze, hogy ilyet akar mindenki."

Jó a hasonlat. Az első kocsi a Fidesz, a második a Jobbik. Az emberek pedig elhiszik, hogy attól, hogy csilivili, már jó is.

2018. máj. 4. 07:39
 77/87 anonim ***** válasza:

Ki merészelte lepontozni a macimézet?

Kocsinál maradva meg azt kéne nézni, hogy melyik hova, és hogy akarja vezetni... Hitelből sikkasztott benzinpénzből szakadékba, vagy benzinnel szervizbe?

2018. máj. 4. 08:28
 78/87 anonim válasza:
39%
Uristen a Jobbik hát az egy kicseszet radikális párt mondjuk abba! Ja és nem vagyok fideszes
2018. máj. 5. 09:15
 79/87 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem nácik.
2018. máj. 5. 09:16
 80/87 anonim ***** válasza:
51%
Hanem micik?
2018. máj. 5. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!