Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok mondani egyetlen...

Tudnátok mondani egyetlen épkézláb érvet, hogy a Fidesz miért jobb mint a Jobbik?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
71%
Nem jobb a Fidesz. Csupán helyzeti előnyben van. Kezében van az országosan elérhető médiafelületek jelentős többsége, amit maximálisan ki is használtak arra, hogy terjesszék a hazugságaikat. A hazugságok gyakori ismételgetésének pedig megvan az a pszichológiája, hogy előbb-utóbb elhiszik.
2018. máj. 1. 13:45
 12/87 anonim ***** válasza:
5%
Egyik náci másik fasiszta. Tök 8.
2018. máj. 1. 14:23
 13/87 anonim ***** válasza:
54%
Nem, már nevében is ott van ,jobbik.
2018. máj. 1. 14:42
 14/87 anonim ***** válasza:
37%

"Szemben a Fidesszel, amelyik 1990-ben még kivonult a parlamenti Trianon-megemlékezésről"

Nem mindegy milyen irányban változik egy párt.

A Fidesz kivonult '90 - ben - utóbb állampolgárságot adott a határontúliaknak.

A Jobbik gázspray - t osztogatott Bécsben a migránsok ellen - utóbb Vona elnézést kért a Lázár videóért.

Meg is lett az eredménye. Lúzerek.

2018. máj. 1. 14:45
 15/87 anonim ***** válasza:
60%

"A Fidesz kivonult '90 - ben - utóbb állampolgárságot adott a határontúliaknak.

A Jobbik gázspray - t osztogatott Bécsben a migránsok ellen - utóbb Vona elnézést kért a Lázár videóért."

Előbbiben egyértelmű az ellentmondás, utóbbiban nem. Bécsben, ahogy a legtöbb nyugat-európai városban, vannak no-go zónák, de emiatt egy egész várost lefikázni nagy parasztság.

A Fidesz egyébként még mindig liberális és magyarellenes párt, csak most már mást kell mondaniuk a szavazatokért. Ezt világosan láthatod te is, ha nem azt figyeled, amit mondanak, hanem amit tesznek: ezrével fogadják be a terroristákat, feltétel nélkül engedelmeskednek az EU-nak, korlátozzák a szólásszabadságot, démonizálják a nemzeti pártokat és a hazafiakat, stb.

2018. máj. 1. 14:50
 16/87 anonim ***** válasza:
26%

15.

Akárhogy is: a Jobbik rútul megbukott, a Fidesz meg történelmi győzelmet szerzett. Vona összevissza allahozott, azt sem tudja fiú - e, lány - e vagy épp szürkefarkas. Ez a bohóc akart miniszterelnök lenni? Szánalmas. Jót röhögnek az ember, csak közben tönkre vágott egy ígéretesnek induló pártot.

Most persze vergődnek, Toroczkai talán - bár sok reményt ahhoz sem fűznék - megmenthetné az enyészettől, de nem tanultak a bukásból. A Jobbiknak vége.

2018. máj. 1. 14:54
 17/87 anonim ***** válasza:
21%

"korlátozzák a szólásszabadságot, démonizálják a nemzeti pártokat és a hazafiakat, stb."

Jót röhögtem. És kik azok a hazafiak? Tán nem a Jobbik? Most ment gallyra a magyar radikális eszme. Hanukázó, allahozó, DK - val együtt felvonuló megélhetési politikusok.

Nem adta fel az elveit? A Mirkóczki interjú? Ja, tudom én, nem úgy értette, nem is volt ott, kiragadták a szövegkörnyezetből, nem is azt mondta stb.

2018. máj. 1. 14:57
 18/87 anonim ***** válasza:
80%

A Jobbik nem bukott meg. A Fidesz hazugságainak és csalásainak köszönhetően vesztette el a választást. Vona sosem allahozott, ez is csak egy a több mint száz hazugság közül, amelyek miatt pert vesztett a propagandamédia a Jobbikkal szemben.

[link]

2018. máj. 1. 14:59
 19/87 anonim ***** válasza:
21%

18.

Vona az iszlámot dicsérte már sok évvel ezelőtt is. Nekem vagy a választóknak akármilyen bírósági ítéletet idelinkelhetsz, a francot érdekli, allahozott - hallottuk.

Nézd, én sem gondolom, hogy Vona iszlamista lett, de egy 40 éves ember, aki miniszterelnöknek készül, ne beszéljen tücsköt - bogarat mert tudhatja, hogy szétkapják a kampányban.

Megbukott, mert 8 év alatt minimálisan tudtak csak növelni a szavazóik számát. A néppártosodás kudarc. Főleg, hogy sokan csak taktikai okból szavaztak át rájuk, hogy megbukjon a Fidesz. A valóságban még ennyi szavazójuk sincs.

Jó, értem én, ők kaptak szűk 20 % - ot a Fidesz 48 - at és az neked nagy siker. Akkor további sok sikert!

Még majálist sem szerveztek idén.

2018. máj. 1. 15:04
 20/87 anonim ***** válasza:
86%

A Jobbik iszlámmal való kapcsolatára egyszerű a válasz: távolról tisztelik, mint vallást, de tudják, hogy nem Európába való, mert összeegyeztethetetlen az európai kultúrával. Persze ha te csak a propagandamédiából tájékozódsz, akkor meg tudom érteni, hogy ezt nem tudod, mert ott a Jobbik lehetőséget sem kap kifejteni az álláspontját.

Ha én megverlek sakkban úgy, hogy te feleannyi bábuval kezdesz, mint én, és még játék közben is leveszem 1-2 bábudat csak úgy, akkor te megbuktál sakkban?

Egy pártot pedig valóban csakis azzal kell mérni, hogy szervez-e majálist, nyilván.

2018. máj. 1. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!