Tudnátok mondani egyetlen épkézláb érvet, hogy a Fidesz miért jobb mint a Jobbik?
Nem hadovált Vona összevissza az iszlámról? Nem, ezt a Fidesz-média hazudja. Fentebb kifejtettem, mi a Jobbik valódi álláspontja az iszlámmal kapcsolatban.
Nem beszélt arról, hogy nem zárja ki a lehetőséget, hogy közeledjen az LMP - hez és a Momentumhoz, amelyek echt liberális pártok? Közeledni nem ugyanaz, mint mondjuk koalíciót kötni. A Fidesz pedig szintén liberális párt, csak mással hülyíti a választókat.
Nem Puzsér szövegelt a tüntetésükön, ahol Juhász Péter és más hasonló notabilitások is a jelenlétükkel tüntették ki az eseményt? Puzsér egy üdítő színfolt a magyar médiában, okos és tisztán látó ember. Juhász Péternek joga van részt venni akárkinek a tüntetésén, ha akar.
Nem köszöntött Hanuka alkalmából Vona? De, ez igaz. Korrekt lépés volt a részéről. A Fidesz házi rabbija pedig el is küldte az anyjába, megmutatva ezzel, hogy valójában ki gyűlöl kit.
Nem vallotta be Mirkóczi, hogy a radikális irány nem volt valós? Nem, az egy kiragadott mondat volt, valójában az olyan túlkapásokra vonatkozott, amik soha nem tükrözték a Jobbik fő irányvonalát.
Nem beszélt bérunióról ami úgy ahogy van, baromság? De igen, de nem baromság. Nyilván nem egy ciklus alatt tervezik megvalósítani, de egyedül a Jobbik törekszik arra, hogy normális fizetésük legyen a magyar embereknek. Mivel jársz jobban: ha akár csak egy tízessel is növekszik a havi fizetésed, vagy ha négyévente egyszer 12 ezret elengednek a gázszámládból?
Ha egy nemzeti radikális párt nem a legválogatottabb szitkok kíséretében beszél liberális pártokról, akkor az nem nemzeti radikális. Vagy sosem volt az?
Dumálhatsz, hogy kiragadott mondatok - azon mit lehet kiragadni, hogy a "radikális irány nem volt valós" - szó szerint így mondta.
Nem iszlámozott? Az iszlám Európa reménysége - így mondta. Allahozás, szürkefarkasok, török, jemeni utazás. Mi a tarka .aszért? Itthon nincs tennivaló?
Az ATV is Fidesz média? Jó értem én mit akart mondani. Én értem. Csak nem jó duma manapság. Minek iszlámozik egy magyar nemzeti (?), keresztény (?) párt? Magyarázd meg minek kellett ezt mondani?
"az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében«"
Akkor nem a kereszténység? Nem a patriotizmus, konzervativizmus? Nekem ilyet ne mondjon egy nemzeti, konzervatív vezető.
A bérunió meg felelőtlen ígérgetés. Mondja azt, hogy közelíteni akar a nyugati bérekhez, derék dolog - de ezt már mondták sokan. De ne béruniózzon mert az baromság. Egyazon országban sincsenek egyenlő bérek. Soha nem is lesz egyenlő bérezés az EU - ban.
De jó, OK, legyen igazad. Mindenben igazat mondtak, jót akartak, dicséretes. Akkor kicsit rosszul kommunikálták. Ja persze, a gonosz Fidesz elferdítette, ő nem is Allahot mondott hanem Jézust. Az "allah" törökül "Jézust" jelent - mint ismeretes.
Miért kellett Orbán korábbi oligarchájának Simicskának lefeküdni? Minek? Most persze magára hagyja őket, nincs több lóvé gyerekek.
Az emberek nem hülyék, érezték, hogy valami "nem kóser" a Jobbik körül.
Akárhogy is: az eredmény kit igazol? Lúzerek gyülekezete a Jobbik. Nincs benne egy épkézláb tökös valaki, Vonának volt egy kezdeti, harsányabb időszaka, de utóbb már gyenge volt mint a borecet.
Nincs mondanivalója a magyar társadalomnak. Oda fog kerülni, ahová való.
"Ha egy nemzeti radikális párt nem a legválogatottabb szitkok kíséretében beszél liberális pártokról, akkor az nem nemzeti radikális. Vagy sosem volt az?"
A Fideszt elég rendesen szidják, úgyhogy ezzel nincs gond. Egyébként ez az átszavazók biztatása miatt volt. Végül hány körzetben lépett vissza a jobbikos jelölt az LMP-s, momentumos vagy más javára?
"Dumálhatsz, hogy kiragadott mondatok - azon mit lehet kiragadni, hogy a "radikális irány nem volt valós" - szó szerint így mondta."
Attól, hogy szó szerint így mondta, még lehetett kiragadott mondat.
"Nem iszlámozott? Az iszlám Európa reménysége - így mondta. Allahozás, szürkefarkasok, török, jemeni utazás."
Fidesz-hazugságok. Elég szomorú, ha elhiszed.
"A bérunió meg felelőtlen ígérgetés. Mondja azt, hogy közelíteni akar a nyugati bérekhez, derék dolog - de ezt már mondták sokan. De ne béruniózzon mert az baromság. Egyazon országban sincsenek egyenlő bérek. Soha nem is lesz egyenlő bérezés az EU - ban."
A bérek változnak. A kormányokon múlik, hogy egy adott országban milyen irányba változnak. Ebből következik, hogy valamikor utol is érhetjük a nyugat-európai bérszínvonalat. Persze ehhez a kormány részéről kell az akarat, ami eddig nem volt meg se a Fidesz-, se az MSZP-kormányoktól.
"Az "allah" törökül "Jézust" jelent - mint ismeretes."
Istent jelent.
"Miért kellett Orbán korábbi oligarchájának Simicskának lefeküdni? Minek? Most persze magára hagyja őket, nincs több lóvé gyerekek."
Nem feküdtek le Simicskának. Az egyetlen bizonyított kapcsolat köztük, hogy a Jobbik plakáthelyeket vásárolt Simicskától (mellesleg nem olyan olcsón, mint a Fidesz korábban), minden más a Habony-Vajna-média kitalációja. A G-nap óta a Fidesz ott tesz keresztbe Simicskának, ahol tud, nem csoda, hogy fogy a pénz.
"Az emberek nem hülyék, érezték, hogy valami "nem kóser" a Jobbik körül."
Az emberek hülyék, elhitték, hogy valami "nem kóser" a Jobbik körül.
"Akárhogy is: az eredmény kit igazol?"
Az eredmény azt igazolja, hogy az emberek többsége idióta. Lásd: https://www.youtube.com/watch?v=vbbSE_AMBGo
34.
"Az iszlám Európa reménysége" nem mostani dolog, évekkel ezelőtt mondta. Magyarázhatsz - hallottam, ezt mondta.
"Az eredmény azt igazolja, hogy az emberek többsége idióta"
Na igen. Mindenki idióta aki másra szavaz mint te. Ezt már sokat olvashattuk itt.
Majd legközelebb téged kérdez meg a magyar nép kire kell szavazni.
""Az iszlám Európa reménysége" nem mostani dolog, évekkel ezelőtt mondta. Magyarázhatsz - hallottam, ezt mondta."
Fentebb írtam, hogy fentebb írtam, hogy mi a Jobbik álláspontja az iszlámmal kapcsolatban. Nem befogadni kell őket, ahogy a Fideszed teszi, hanem példát venni róluk egy-két dologban.
"Majd legközelebb téged kérdez meg a magyar nép kire kell szavazni."
Előrébb tartanánk, ha így lenne. Még egy videó a tipikus Fidesz-szavazókról: https://www.youtube.com/watch?v=muHNcikqMqw
38.
Ez csak fiataloknak új. Már sok éve is lerágott csont volt az ellen oldal hülye szavazóira hivatkozni, az egybites fideszes, redős nyakú skinhead nemzeti radikális, orbáncigányozó fogatlan MSZP nyugdíjas stb. Te sem gondolhatod komolyan, hogy 2.8 millió ember mind hülye, ellentétben veled. De még ha az is, választójoga van, így jártál.
Nyerni kell a választásokon, nem a Facebook - on hősködni, meg videókat linkelgetni. Most már veszett fejsze nyele. Szedje össze magát a Jobbik, és próbálja túlélni a következő négy évet. Ha nem tanult az eddigiekből és másra mutogat, akkor nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!