Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok mondani egyetlen...

Tudnátok mondani egyetlen épkézláb érvet, hogy a Fidesz miért jobb mint a Jobbik?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
16%

20.

Kezdetektől Jobbik szavazó voltam, de már előtte is MIÉP támogató, már '94 - ben az akkor új MIÉP - re voksoltam. Egyszóval ne mutasd be, honnan kell tájékozódni, kiterjedt ismeretségi köröm van nemzeti konzervatív körökben.

A Jobbiknak vége.

2018. máj. 1. 15:23
 22/87 anonim ***** válasza:
85%
Onnan kell tájékozódni, ahol igazat mondanak. A királyi tévé, origo.hu, 888.hu, prostisrácok nem ilyenek.
2018. máj. 1. 15:28
 23/87 anonim ***** válasza:
12%

22.

Persze. Meg Alfahír, Kuruc meg a többi. Akkor ezenkívül még a Simicska média ugye, Lánchíd rádió (ja az már nincs, nincs rá szükség) az baromi hiteles.

És a mindenható Facebook, olyan jó ott egyetérteni a hasonszőrűekkel. Ott mondják a tutit.

2018. máj. 1. 15:30
 24/87 anonim ***** válasza:
72%

Speciel Alfahíren meg kuruc.infón még soha nem olvastam szándékos hazugságot. Ellentétben az origóval, ahol manapság gyakorlatilag csak a sportrovatban írnak néha igazat. A Simicska-média pedig már csak azért is hitelesebb, mert független, nem kötődik egyetlen párthoz sem.

Ha valóban jobbikos voltál, akkor elég szomorú, hogy bekajáltad a hazugságokra épülő propagandát. Ahhoz mit szólsz, hogy a Jobbik már 100-nál is több rágalmazási pert nyert a lakájmédia ellen? És ahhoz, hogy a migránsellenes kampány alatt orbánék több ezer migránst befogadtak?

2018. máj. 1. 15:35
 25/87 anonim ***** válasza:
12%

Nem a médiában vagy a tárgyalóteremben kell nyerni hanem a választásokon.

És ott a Jobbik leszerepelt. Értem én, keresni kell a kifogásokat, az a fő, hogy az ember véletlenül se magában keresse.

Én nem vagyok Fideszes, de mindig is - mint sok más jobbikos esetében - második preferencia volt nálam is a Fidesz. Hát ki legyen? A DK? És ezt figyeld: amúgy a Jobbikra szavaztam idén is, mert megígértem valakinek, de a fogamat szívva tettem.

Az meg érvelési hiba, hogy "de akkor rossz helyről tájékozódsz". Vagyok olyan tájékozott mint te vagy akárki más, olvasok mindenféle oldalt, külföldit is, értek angolul, németül, tehát ez gyenge érv. Én előre leírtam itt is a GYK - n, hogy a Jobbik nem fog nyerni, mondjuk nagy jóstehetség nem kellett ehhez. Pár kamasz hitegette magát: a Jobbik nyer, Orbán megy a börtönbe. Minden felmérés - itthoni és külföldi - szerint Orbánnak állt a zászló. A kétharmad volt kétséges.

Az a szomorú, hogy a nemzeti radikalizmus ügye most sok évre, akár évtizedre vissza fog szorulni, pedig szükség lett volna egy erős jobboldali ellenzéki pártra.

A Jobbik nem tudott hatékony alternatívát felmutatni. Most bajban van, nincs egy erős húzóneve, nincs ideológiája. Ki lesz a vezetője? Az a ferde szájú Zsiga Dániel? Jóvágású, mokány huszárgyerek, nem mondom. Toroczkai még lehetne, de láthatólag nem nagyon akarják. Akkor ki fene? Csupa langyos, megélhetési politikus.

Mit fog tenni a Jobbik, újra radikális lesz? Jó vicc, ki fog hinni nekik? Vagy mi lesz? Liberális vagy mi a fene?

Ez az egész Vona - és köre - hibája. Amikor lefeküdtek Simicskának, amikor az LMP, Momentum felé mozdultak, az sokkal többet ártott mint az "allahozás". Tudható volt, hogy bukják a néppártosodást - én is leírtam itt a GYK - n kb. 46 - szor.

Ha most még erre rárakódnak a belső feszültségek, Simicska is kihátrál mögülük, szépen felmorzsolják magukat. Az SzDSz dicstelen sorsára jutnak.

2018. máj. 1. 15:52
 26/87 anonim ***** válasza:
81%

Ha valóban több forrásból tájékozódnál, nem mantráznád ugyanazt, amit a Habony-média hazudozik össze. Sőt, nem is hinnéd el.

Ahhoz mit szólsz, hogy a Jobbik már 100-nál is több rágalmazási pert nyert a lakájmédia ellen? És ahhoz, hogy a migránsellenes kampány alatt orbánék több ezer migránst befogadtak?

2018. máj. 1. 15:58
 27/87 anonim ***** válasza:
13%

"Ahhoz mit szólsz, hogy a Jobbik már 100-nál is több rágalmazási pert nyert a lakájmédia ellen?"

Szarok rá.

"És ahhoz, hogy a migránsellenes kampány alatt orbánék több ezer migránst befogadtak?"

Nem helyeslem.

2018. máj. 1. 16:08
 28/87 anonim ***** válasza:
2018. máj. 1. 16:15
 29/87 anonim ***** válasza:
80%
#27 Tehát akkor annak ellenére, hogy tudsz róla, hogy hazudnak és neked nem tetsző dolgokat csinálnak, mégis a Fideszre szavazol. Miért?
2018. máj. 1. 18:24
 30/87 anonim ***** válasza:
17%

29.

Nem az érdekel, hogy a Fidesz média mit hazudik (?) a Jobbikról, hanem az, ami a saját tapasztalatom.

Nem hadovált Vona összevissza az iszlámról? De.

Nem beszélt arról, hogy nem zárja ki a lehetőséget, hogy közeledjen az LMP - hez és a Momentumhoz, amelyek echt liberális pártok? De.

Nem Puzsér szövegelt a tüntetésükön, ahol Juhász Péter és más hasonló notabilitások is a jelenlétükkel tüntették ki az eseményt? De.

Nem köszöntött Hanuka alkalmából Vona? De.

Nem vallotta be Mirkóczi, hogy a radikális irány nem volt valós? De.

Nem beszélt bérunióról ami úgy ahogy van, baromság? De.

Van még pár ilyen.

2018. máj. 1. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!