Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok mondani egyetlen...

Tudnátok mondani egyetlen épkézláb érvet, hogy a Fidesz miért jobb mint a Jobbik?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
96%

"Tehát érveléstechnikád csúcsa az, amely szerint - szerinted - nincs 2.8 millió értelmes ember széles e hazában, tekintve, hogy eme 2.8 millió ember nem arra szavazott, akire te, aki pedig - kétség kívül - intelligens ember vagy, ergó, ők egytől - egyig hülyék."

Videókkal illusztráltam, milyen emberek szavaztak a Fideszre. Te pedig annyival érvelsz, hogy a Fidesz azért jobb, mert többen szavaztak rá. Tudod, milyen mondás van erre? Egyél szart, százmilliárd légy nem tévedhet!

"Először is nem tudhatod, hogy mi lett volna ha a Jobbikra sokkal többen szavaznak. Másrészről szerinted ha a Jobbikra kétszer annyian szavaztak volna mint a Fideszre akkor nem a Jobbik nyert volna?"

A 2/3-ot is el tudták intézni csalással, az abszolút többséget is el tudták volna. Ez egy következmények nélküli ország, még ha egyértelműen ki is derül a csalás, akkor sem történik semmi.

"Mi a bizonyítékod arra, hogy egyes körzetekbe olyan csalás történt ami az eredményt befolyásolja?"

[link]

[link]

[link]

2018. máj. 3. 08:07
 52/87 anonim ***** válasza:
4%

"Videókkal illusztráltam, milyen emberek szavaztak a Fideszre."

Nem néztem meg őket, mert ilyen videók mindig vannak, mindenféle párt támogatói közül. Azokon láthattuk a 2.8 millió szavazó teljes palettáját?

Most komolyan azt állítod, hogy az a videó reprezentatíve lefedi a fideszes választók teljes spektrumát?

"Te pedig annyival érvelsz, hogy a Fidesz azért jobb, mert többen szavaztak rá. Tudod, milyen mondás van erre? Egyél szart, százmilliárd légy nem tévedhet!"

Jó, de a választást az nyeri, akire többen szavaznak. Mégis mi legyen akkor szerinted? Az nyerje akire kevesebben szavaznak?

Vagy linkeljünk videókat, és akinek hülyébb szavazói vannak, az a párt essen ki a rostán?

"Először is nem tudhatod, hogy mi lett volna ha a Jobbikra sokkal többen szavaznak. Másrészről szerinted ha a Jobbikra kétszer

2018. máj. 3. 08:14
 53/87 anonim ***** válasza:
0%

51.

Amit linkeltél egy sem bizonyíték, sőt, óvatos vélemények, inkább a csalás megtörténte ellen bizonyíték mint mellette.

Nem volt csalás - egyetlen független megfigyelőtől idézz ilyen véleményt! Jó lenne külföldről.

2018. máj. 3. 08:17
 54/87 anonim ***** válasza:
95%

Hakapeszi.

Igy van, a fideszre sokan szavaztak, ez tény.

De attól még hogy egy adott csoport/közösségből, a többség csinál valamit, az nem jelenti azt, hogy amit csinálnak automatikusan jó is.

Ha a többség valami okból neki áll pucéran szaladgálni fel alá a városban, akkor azok a hülyék akik nem csinálják, mivel ők vannak kissebbségben?

2018. máj. 3. 11:47
 55/87 anonim ***** válasza:
94%

Eg Ideje figyelem ezt a kibontakozó vitát. Nagyon próbáltam visszafogni magam, hogy ne szálljak bele. Egyetlen hozzászólás erejéig mégis megteszem. A maga szemszögéből mindkét fél érezheti úgy, hogy igaza van. A probléma viszont nem itt gyökerezik, hanem a folyamat egy korábbi pontján. Tekintsünk most el attól, hogy ma már tudomásunk lehet olyan választási csalásról, melynek tényét a kúria mondta ki.

Ez a probléma nem itt, hanem ott kezdődött, hogy a fidesz bekebelezte az országosan elérhető média jelentős részét. Ott pedig hamisított hírekkel manipulálta a közvéleményt. Ezt a magam részéről egy szervezett, közösség elleni izgatásnak tartom, (tökéletesen alkalmas rá) amit ha én követek el magánszemélyként, börtön érte a jutalmam.

Hozzájárult továbbá a jelen állapothoz a választási körzetek átrajzolása, valamint a választási törvény testreszabása.

A probléma ezekkel kezdődött. Az ellenzék szétaprózása, a jelentéktelen kamupártok támogatása is azon eszközök egyike, melyek a fidesz malmára hajtották a vizet. Nem mondhatom, hogy ez törvénytelen, de azt igen, hogy etikátlan és nagyon átlátszó.

Tiszta küzdelemben elképzelhetetlen volna olyan is, hogy az ellenzéki pártok plakátjait ilyen nagy számban rongálják meg, tüntetik el, illetve hamis tartalmú szórólapokat terjesztenek a riválisaik nevében. Ez mind azt bizonyìtja, hogy a kormánypárt okkal és joggal tartott néhány ellenfelétől. Az eszközök pedig, amelyekkel biztosítani akarták az előnyüket, csak nagy önuralommal nevezhetők gusztustalannak. (önuralom híján durvábban fogalmaztam volna). Félbe kell hagynom, hamarosan folytatom.

2018. máj. 3. 12:12
 56/87 anonim ***** válasza:
94%

"Most komolyan azt állítod, hogy az a videó reprezentatíve lefedi a fideszes választók teljes spektrumát?"

Nem, de a nagy részük ilyen. Egyszerűen nincs érv a Fidesz mellett. Te sem tudtál felhozni egyet sem, pedig az eddigi hozzászólások kb. felét te írtad.

"Jó, de a választást az nyeri, akire többen szavaznak. Mégis mi legyen akkor szerinted? Az nyerje akire kevesebben szavaznak?"

Nem arról beszélünk, hogy ki nyerte a választást, hanem hogy melyik párt a jobb. Egyébként már említettem, hogy cenzusra lenne szükség végzettség és politikai műveltség alapján.

"Nem volt csalás - egyetlen független megfigyelőtől idézz ilyen véleményt! Jó lenne külföldről."

Tessék: [link]

Bár az eddigi hozzászólásaid alapján kizártnak tartom, hogy tudnál angolul, úgyhogy ezzel nem sokra megyünk.

2018. máj. 3. 12:20
 57/87 anonim ***** válasza:
0%
ma 08:07 Kicsit kevés most az időm, nem olvastam el rendesen őket de belefutottam. Továbbra sem látok benne olyat ami bebizonyítja, hogy a Fidesz csalással szerzett volna meg akár 1 mandátumot. Vannak kétes dolgok, de én azt nem látom, hogy ezek befolyásolták e a végeredményt. Az pedig, hogy nem küldött mindenhova az ellenzék embert, kicsit az ő bajuk is nem?
2018. máj. 3. 12:32
 58/87 anonim ***** válasza:
0%
Ma 08:17 időpontú válaszban is az olvasható, hogy ezek nem bizonyítékok, ezt írtam én is csak másképpen. Ezek csak tippek, feltételezések. Csodálkoznom kéne azon, hogy az ellenzék szerint csalás volt? Ők vesztetettek, a vesztes sokszor a győztest támadja. Én egyébként remélem, hogy a szavazatokkal nem történt végeredményt befolyásoló csalás.
2018. máj. 3. 12:38
 59/87 anonim ***** válasza:
0%
ma 12:12 A szavazatokkal történő csalás, meg amit a válaszban lehetett olvasni, két külön dolog.
2018. máj. 3. 12:47
 60/87 anonim ***** válasza:
0%
"Tudod, milyen mondás van erre? Egyél szart, százmilliárd légy nem tévedhet!" Nem tudom, hogy a légy pontosan mit csinál vele miután odarepül. Csakhogy az emberi szervezetnek más kell mint a legyekének.
2018. máj. 3. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!