Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem aggaszt a kivándor...

Titeket nem aggaszt a kivándorlás?

Figyelt kérdés
A kormány tesz a fiatalokra magasból. Legalábbis semmi olyat nem tesz, amivel azt éreztetné, hogy érdemes itt maradni. A fiatalok zöme elégedetlen a jelenlegi rendszerrel, de a kormány szóba sem áll velük. Ezek a fiatalok el fognak menni innen vagy már sokan el is mentek, és most nem a tanulatlan, naplopó rétegről beszélek. Ha így megy tovább ki marad itt?

2018. ápr. 17. 16:48
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
32%

Azért a budapesti albérletárakhoz képest, már csak Londonban drágább érdemileg a lakhatás. De mondjuk ott a minimálbér is jóval több mint Anglia más részein. De ha nem Londonba mész, akkor a lakhatás mindössze 20%-a a nettó átlagos béreknek. Budapesten ez 50-60%

Tehát ha nem örököltél lakást, leírhatatlanul más dimenziók várnak rád életszínvonal tekintetében külföldön, mint itthon. Nem véletlenül mennek ennyien, ne írj hülyeségeket, hogy "visszamenekülnek".

2018. ápr. 17. 18:08
 22/54 anonim ***** válasza:
28%
17:08 De unalmas márvez a villanylekapcsolos duma. Találhatok már ki ujjabbat.
2018. ápr. 17. 18:11
 23/54 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon szar és átlátszó csúsztatás,mert a minimálbér az minimálbér és nem régióról-régióra változik.A képzetlen aljamunkás pontosan azt fogja kapni mert a brit sem hülye és nem fog csak a két szép szeméért magasabb pénzt adni.Amennyiért ma Pesten van lakás azért kint egy szobát kapsz és nem csak Londonban.Többszörös az eltérés.Míg itthon egy albérlet vidéken 100 font az odakint már nincs 400 alatt.Fizesd ki azt 7,28 órabérből,nem fog menni.Nagyobb városban nem kapsz lakást.

Az marad kint akinek használható tudása van nem a borsodi munkanélküli.Így sem lesz az életben kint saját lakásuk,szóval örökké albérletben élhetnek,míg itthon komoly esély van házat venni hitellel.

Aki itthon képtelen összehozni egy házravalót az kint se hoz össze semmit.

Pont ezért nem hiányoznak a gazdaságnak,mert azt a jobban keresők pörgetik és nem a minimálbéresek akik gazdasági kivándorlók.

2018. ápr. 17. 18:17
 24/54 anonim ***** válasza:
32%
Van párvismerősöm Angliában. Legnagyobb panaszuk a lakhatás költsége rengeteget elvisz.
2018. ápr. 17. 18:22
 25/54 anonim ***** válasza:
29%

" Mindenki a saját jövőjét alakítja, ha úgy látja hogy más országban jobban boldogul, menjen. Én szeretem ezt az országot, szeretek magyarok között lenni, szeretem minden hibájával és erényével együtt. "

Gondolom vállalkozó vagy,ezért élsz ekkora lila ködben még.

Ha nem lesz elég fogyasztód lehúzhatod a rolót.

Ha állami alkalmazott vagy,akkor pedig az állam abból tud kifizetni,amit az itt dolgozó adófizetőktől levon.

Tehát minél többen mennek ki,idővel annál kevesebb lesz a fizetésed.

2018. ápr. 17. 18:25
 26/54 anonim ***** válasza:
13%

" képzeld az se érdekel ha 0 forint nyugdíjat kapok mert vállalkozó vagyok és képzeld sokat keresek. "

Másik "okos".

Te is vállalkozó vagy,akkor neked miért jó,hogy kivándorolnak sokan?

Miből fogsz élni?Kinek és mit fogsz termelni?

2018. ápr. 17. 18:27
 27/54 anonim ***** válasza:
34%

Az a vicces hogy itt hisztiztek hogy de szar itt meg minden, de miért érdekel? Kimentetek vagy ki fogtok menni,szuper. Akkor minek az ittmaradókat leszólni?

Hogy dicsekedjetek hogy de frankó kint? Hogy nekünk milyen szar és megpusztulunk nemsokára? Semmi értelme.

Mi maradunk, élünk, dolgozunk, itt a családunk és minden ami fontos.Megélünk. Talán nem lesz új telefonom és TV-m évente, csak tízéves használt autóra futja, de itthon vagyok. Talpraállt már ez az ország akkor is amikor elvesztette a területe 2/3-adát, 2. vh után is megmaradt.Nehézségek árán de mindig túlélte a magyar.

Ezt is túl fogja.Ha egymillióan elmennek azt is.

2018. ápr. 17. 18:34
 28/54 anonim ***** válasza:
29%

Menjenek csak!

Ha már annyian kimentek hogy megborul az ország legalább elzavarja a nép a kommunista fideszrezsimet.

Én személy szerint alig várom hogy a fideszre szavazó nyugdíjasok habzó szájjal rádöbbenjenek hogy a kedvenc pártjuk egyoldalúan kivette a nyugdíjak kifizetésének kötelezettségét az általuk kreált alaptörvényből.

Most egy gyermektelen ember a jövedelme 52%!!! át az államnak adja majd ha ez a szám már végképp vállalhatatlan lesz (szerintem most is az) majd nem lesz miből kifizetni azt a nyugdíjat amit nem is köteles az állam.

Nem feledkezett azért el Orbán a nyugdíjasokról!

Alaptörvénybe foglaltatta hogy az 52% járulék mellé KÖTELES vagy eltartani a szülődet akkor is ha neked már nem marad kajára se. Orbáni megoldás, eddig lehúzott az állam? ohóóó na figyeld csak még hogy lefog!

Eddig jót akartam a hazámnak de látva hogy egy korrupt, zsarnok, tolvaj, diktatorikus rendszert támogatnak már le se sza...

Ezt a hazát már tényleg csak az fogja megmenteni amikor rádöbben hogy 8 éve a szakadékba ugrott de már félúton van a zuhanásba és csak az a kérdés hogy belehal az esésbe vagy megnyomorodik.

2018. ápr. 17. 18:42
 29/54 anonim ***** válasza:
78%
Így, hogy seftelget az ember adómentesen így jó, de egy munkás jövedelmének 60%-a el lesz tiborcozva.
2018. ápr. 17. 18:46
 30/54 anonim ***** válasza:
11%
Xd az észlény aki a vállalkozókat kérdőjelezi meg: képzeld nem mindenki olyan nyomorult mint te. Amíg a népesség 300 fő fölött van, én jól fogok élni.
2018. ápr. 17. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!