Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem aggaszt a kivándor...

Titeket nem aggaszt a kivándorlás?

Figyelt kérdés
A kormány tesz a fiatalokra magasból. Legalábbis semmi olyat nem tesz, amivel azt éreztetné, hogy érdemes itt maradni. A fiatalok zöme elégedetlen a jelenlegi rendszerrel, de a kormány szóba sem áll velük. Ezek a fiatalok el fognak menni innen vagy már sokan el is mentek, és most nem a tanulatlan, naplopó rétegről beszélek. Ha így megy tovább ki marad itt?

2018. ápr. 17. 16:48
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
34%

"Teljesen mindegy mennyit utalnak haza,annyit biztosan nem,mintha itthon laknának és ők maguk lennének az itthoni fogyasztók.

Attól,mert valaki hazaküld 20-30 ezer Ft-ot esetleg a szüleinek az még nem fog luxus dolgokra költeni."

őőőő azt ugye tudod hogy a "hanyatló nyugaton" nem létminimum alatt él a fél ország és nem 80 ezer az átlagkereset mint itt hogy 20-30 ezreket utaljanak haza?

Mi se ennyikét utaltunk haza, inkább az a 20-30, 120-230 ezer volt és nem kellett így se hó végén azon agyalni hogy a széklábat rágjam mert nincs pénz kenyérre.

2018. ápr. 18. 07:48
 52/54 anonim ***** válasza:
78%

"őőőő azt ugye tudod hogy a "hanyatló nyugaton" nem létminimum alatt él a fél ország és nem 80 ezer az átlagkereset mint itt hogy 20-30 ezreket utaljanak haza?"

Akkor most döntsétek már el,hogy kolbászból van e a kerítés vagy nem.

Egyszer azt írjátok,hogy ne menjen ki senki se nyugatra,mert hát ott sem fog jobban élni.

Utána meg 100 ezreket utalnak haza,mert olyan hatalmas összegeket lehet keresni.

Lehet,hogy te 100 ezret hazaküldesz másnak csak úgy,,mert mondjuk 1,5-2 millió nettót keresel.

De annak a több százezer kivándorlónak ez csak a töredéke.

Az emberek örülnek,ha saját maguknak megtakarítanak ennyi pénzt.Nem azért megy ki senki,hogy a szüleinek hazautalja az összes megtakarítását.

2018. ápr. 18. 15:22
 53/54 anonim ***** válasza:
79%

"Egy tahó, bunkó, agresszív, nagypofájú, tudatlan, középkori mentalitású nép közül(tisztelet a kivételnek!) egy rothadó lecsúszott országból, és egy brutális, arrogáns, barbár kultúra elől menekülök el, egy civilizált országba."

Minden szavaddal egyetértek. Nekem aztán jöhetne olyan párt is, aki hozzàm közel áll és lehetnének kormányon, én akkor is el akarnék menni innen. A fent említett enberek miatt. Nincs nap, hogy ne tapasztaljam a gusztustalan elnyomó, kihaénnem mentalitást, a buszon, amikoe fellök, hogy ő legyen az első, a munkahelyen, ahol kibeszélik egymást, ahol pozícióért a másikat bemártja, a Soarban, hogy ő vegye ki az első kenyeret a kosárból, stb. Mindenhol ez megy. Ez nem az aktuális kormány hibája, a kormány az emberek hibája. Olyat választanak, amilyenek ők is. Régen volt egy mondás a suliban, hogy olyan az osztály, amilyen az osztályfőnök.

És hogy akkor miért írtam, hogy egy számonra közelálló politikai nézettel rendelkező lenne hatalmon is elmennék? Mert soha nem lesz itt ilyen éa ha lenne is már mindegy lenne.

Én ezért megyek ki. Tudom, akkor viszlát. Hát nekem inkább nem viszlát. Mert sosem jönnék vissza ide. Akkor sem, ha 500 ezer lenne a havi nettó fizu. És akkor sem, ha kint 5 évig sz@rt kell majd vakarnom. Akkor se.

2018. ápr. 18. 19:01
 54/54 anonim ***** válasza:

41-es, nagyon jól leírtad, egyet értek.

Főleg a mentalitás miatt, ami nem függ az aktuális kormánytól.

Illetve szimplán csak azért mert látni akarok mást is a világból, nem egy helyen leélni az életem.

2018. dec. 6. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!